enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3675
EURO
34,9594
ALTIN
2.325,20
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Fenerbahçe forvetlerin hepsiyle yolları ayırmak istiyor

Fenerbahçe forvetlerin hepsiyle yolları ayırmak istiyor
3 Mayıs 2021 10:07
A+
A-

Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki sezonun forvet hattını sil baştan tasarlayacak. Bonservisi Brentford’da olan Galatasaraylı Halil Dervişoğlu, takımlarıyla mukaveleleri dolacak Edinson Cavani ve Olivier Giroud listenin tepesinde yer alan isimler. İçlerinden gelme ihtimali en kuvvetli aday Fransız Giroud gözüküyor.

Fenerbahçe önümüzdeki sezon hattında gol sorunu yaşamak istemiyor. Bu sezon transfer edilen Samatta, Cisse, Thiam, takımın net forveti olamadı. Şimdilerde kanat takviyesi olarak transfer edilen Enner Valencia en uç noktada oynuyor. Sarı-Lacivertliler, önümüzdeki sezon bu üç futbolcuyu kadrosunda düşünmüyor. Yerlerine ise Halil Dervişoğlu, Giroud ve Cavani’nin adı geçiyor.

BRENTFORD 5 MİLYON EURO İSTİYOR

Gedson Fernandes’in de bonservisini almayı planlayan Galatasaray, Halil Dervişoğlu için 5 milyon euro talep eden Brentford’a bu parayı ödemeye yanaşmıyor. Sarı-Lacivertliler de son haftalarda dikkat çeken Halil’i radarına aldı. İngiliz ekibiyle Fenerbahçe’nin de masaya oturacağı aktarıldı.

Fenerbahçe eldeki forvetlerin hepsiyle yolları ayırıp, G.Saray'dan Halil, Giroud ve Cavani'yi getirmek istiyor

GIROUD’NUN CHELSEA DÖNEMİ BİTTİ

35 yaşına girmesine 5 ay kalan Oliver Giroud’nun Chelsea ile mukavele uzatması beklenmiyor. Eski takım arkadaşı Mesut Özil‘in bu transferde aracı olduğu belirtiliyor. Fransız forvetle yıllık ücret olarak 4 milyon euro civarında bir paraya anlaşma sağlanabileceği kaydedildi.

Fenerbahçe eldeki forvetlerin hepsiyle yolları ayırıp, G.Saray'dan Halil, Giroud ve Cavani'yi getirmek istiyor

CAVANI’NİN MAAŞI EL YAKIYOR

Sezon başında Manchester United‘a katılan Edinson Cavani, İngiliz ekibinin hücum yolunda önemli bir güç oluşturdu. Mukavelesinde bir yıl opsiyon bulunuyor. Kırmızı Şeytanlar’da bu durum sezon sonu masaya yatırılacak. Ancak Cavani’nin gelme ihtimali Giroud kadar kolay değil. En az 6-7 milyon euro seviyelerinde bir talebi olduğu aktarıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.