enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3307
EURO
35,0310
ALTIN
2.282,61
BIST
8.974,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

FIRSATÇILAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ!

FIRSATÇILAR İÇİN HAREKETE GEÇTİ!
10 Ağustos 2021 13:07
A+
A-

Marmaris’te meydana gelen orman yangınları esnasında Instagram’dan sık sık canlı yayın açarak herkesi anlık bilgilendiren Şahan Gökbakar, YouTube’da videolarını kullanan kişiler için harekete geçti. Gökbakar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada videolardan elde edilen geliri afetzedelere gönderileceğine duyurdu.

Şahan Gökbakar, Instagram hesabından açtığı canlı yayınlar ile Marmaris’te yaşanan orman yangınları için çağrılarda bulundu. Gökbakar, Instagram’daki videolarını YouTube kanallarında paylaşıldığını görünce harekete geçti.

YouTube’dan elde edilen gelirleri afetzedelere vereceğini açıklayan Gökbakar, paylaştığı videoda şu ifadeleri kullandı:

“Yangınların başından beri kamuoyunu bilgilendirmek için Instagram sayfamdan canlı yayınlar yaptım. Bu videoları kendi YouTube sayfama koymadım. Fakat bu videoları kendi kişisel ya da haber sayfalarında yayınlayanlar oldu ve gelir elde ettiklerini fark ettik. Milyonlar defa izlenmiş videolar.

Benim yaptığım Instagram yayınlarını alıp, YouTube üzerinden yayınlayan ve bu şekilde haksız gelir elde eden kişiler ve kanallar artık, elde ettiğiniz gelir cebinize değil, yangın mağdurlarına gidecek. YouTube ile görüşüp bu yanlışı bir hayır işine döndürdük. İnsanların videolarını kaldırmıyoruz. İsteyen herkes videolarımı kendi sayfalarından kullanabilir ancak elde edilecek tüm gelirler YouTube tarafından bize aktarılacak ve yangında zarar gören ailelere destek amacıyla kullanılacak.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.