Son dakika: Galatasaray’da 4. Fatih Terim dönemi sona erdi. Süper Lig’de büyük bir hayal kırıklığı yaratarak lider Trabzonspor’un 22 puan gerisinde kalan sarı-kırmızılılarda Başkan Burak Elmas, Fatih Terim ile bir araya geldi. Gerçekleştirilen toplantının ardından deneyimli hocayla yollar ayrıldı. Burak Elmas’ın kısa süre içinde basın mensuplarının karşısına çıkarak resmi açıklamayı yapması bekleniyor.
Son dakika: Galatasaray’da Giresunspor maçında alınan mağlubiyet bardağı taşıran son damla oldu. Sarı-kırmızılı kulüpte Başkan Burak Elmas, Nef Stadı’nda teknik direktör Fatih Terim ile bir araya geldi. Yaklaşık 1 saat süren toplantının ardından deneyimli hocayla yollar ayrıldı.
Galatasaray’da Fatih Terim dönemi sona erdi. Şampiyonluğa hasret kalan ve bu sezon da hayal kırıklığı yaratan sarı-kırmızılılarda deneyimli hocayla yollar ayrıldı. Kısa süre içinde Başkan Burak Elmas’ın basın toplantısı düzenleyerek resmi açıklamayı yapması bekleniyor.
Galatasaray Başkanı Burak Elmas, geçtiğimiz günlerde teknik direktör Fatih Terim ile yolların ayrılacağı yönünde ki haberleri yalanlayarak, “Elmas, sosyal medya hesabından “Son günlerde Teknik Direktörümüz Sayın Fatih Terim ve bazı Yönetim Kurulu üyelerimize dair kamuoyuna yansıyan iddialar gerçek dışıdır. Hiçbir Yönetim Kurulu üyemiz Galatasaray Başkanı olarak çizdiğim vizyon ve kendisinden talep ettiğim görevler dışında şahsi bir aksiyon almamıştır.” ifadelerini kullanmıştı.