enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Galatasaray’da yıldızlar satışa çıktı

Galatasaray’da yıldızlar satışa çıktı
25 Mayıs 2021 14:26
A+
A-

Geçtiğimiz sezon saha içerisinde istenilen başarıyı yakalayamayan Galatasaray, yeni sezonda yeni bir yapılanma için çalışıyor. Sarı-kırmızılı takım, öncelikle bazı oyuncularını satarak hem maaş yükünden kurtulmak hem de bonservis geliri elde etmek istiyor.

Galatasaray, oyuncu satmaya forvet bölgesinden başlayacak. Mbaye Diagne’nin de dönmesiyle sarı-kırmızılı takımın elinde 3 santrfor bulunuyor. Mustafa Muhammed ile yola devam etmeyi planlayan Galatasaray, Radamel Falcao ve Diagne ile yollarını ayırmayı planlıyor. Falcao’nun bonuslarla birlikte yıllık 7 milyon euroyu bulan maaş yükünden kurtulmak isteyen yönetim, Diagne’den de bonservis geliri elde ederek yeni transferler için bütçe oluşturmak istiyor.

Galatasaray ile sözleşmesinin son sezonuna giren Falcao’ya Amerika MLS Ligi takımı Inter Miami’nin ilgisi büyük. Kolombiyalı oyuncu için başka MLS ekiplerinin de ilgisinin ilgisi olduğu öğrenilirken, Galatasaray’ın bonservis beklentisi yok. Sarı-kırmızılı takım, Falcao’nun maaş yükünden kurtulmak için 35 yaşındaki oyuncunun bedelsiz olarak takımdan ayrılmasına izin verecek.

  • 13’e alındı, 5’e satılacak

  • Premier Lig’de West Bromwich formasıyla çıktığı 16 maçta 3 gol ve 2 asistlik performans sergileyen Diagne’nin ise piyasa değeri 3 milyon euroya kadar geriledi. 2018-19 sezonunun ara transfer döneminde Kasımpaşa’dan transfer edilen ve bonuslarla birlikte maliyeti 13 milyon euroyu bulan Senegalli oyuncu için 5 milyon euro bonservis bedeli belirleyen Galatasaray, 29 yaşındaki futbolcu için gelecek teklifleri bekliyor. Premier Lig ve Champioship ekiplerinden bazılarının Diagne’ye ilgi duyduğu ve yaz transfer döneminin başlamasıyla sarı-kırmızılı takımın kapısını çalabileceği de ifade ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.