enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Gerçekten Aşık Mısınız?

Gerçekten Aşık Mısınız?
22 Nisan 2021 08:57
A+
A-

Hepimiz gerçek aşkı bulmak konusunda şanslı olamayabiliriz. Ne kadar inkar da etsek aşk denilen şey gerçektir! İnsanın en deli, savunmasız halidir. Unutma ki bir gün sende aşık olacaksın hatta şuan belki de aşıksın!

Bunu anlamanın 5 farklı yolu var. Bakalım gerçekten aşık mısın?

1. ONUN YANINDA KENDİN GİBİ DAVRANABİLİYOR MUSUN?

Karşımıza çıkan kişiden gerçekten hoşlandığımızda onun ilgisini çekmek isteriz. Girilen çabalar bizi olduğumuz insan olmaktan çıkartıp yeni biri haline dönüştürebilir. Bu farkında olmadan yaptığımız bir hareket, ilişki için en büyük hatalardan biri olabilir. Uzun süreli olan tüm ilişkilerde başta yansıttığınız insan olmadığınız ortaya çıkacaktır. Eğer gerçek bir aşk arıyorsanız siz de gerçek olmalısınız.

Photobomb Olayında Çığır Açan Adamdan 12 Eğlenceli Fotoğraf - onedio.com

2.SİZE DEĞER VERDİĞİNİ HİSSEDİYOR MUSUN?

Genellikle bir ilişkiye başlandığında ilk 2-3 ay mutlaka en güzel zamanlar olarak hatırlanır. İlişkinin ilerleyen zamanlarında aynı özveri, sadakat, tahammül olamayabilir. Bazı şeylerin tükendiğini hissediyor ve kendinizi değersiz görüyorsanız bunu iletişim kurarak değil, kendi değerinizin farkında olarak ve bunun kıymetini bilerek hayatınıza devam edin. UNUTMAYIN SİZDEN DEĞERLİSİ YOK! Aşık olduğunuz kişi eğer bunun farkında değilse muhtemelen size aşık değildir .Zaman kaybetmeyin..

Kendi Kendine Sarılmak Stok Fotoğraf, Resimler ve Görseller - iStock

3.DOĞRU ZAMANDA DOĞRU ADIM ATIYOR MUSUN?

Karşınıza çıkan kişinin doğru insan olup olmadığını anlamak maalesef belli bir zaman ister. Bunu anladıktan sonra atılacak adımlar, iki taraflı denklem gibidir. Hem onu iyi gözlemlemek hem de en doğru yerde, en doğru adımı atmamız gerekir. Bu bazen işe yarayan bir yol olabilir ama gerçek aşkı bulmuşsanız eğer bunun çok da bir anlamı kalmayacak.

Aşkta doğru zaman ve insan: Ertelediğiniz tüm doğrulara yeniden bakabilir  misiniz? - Uplifers

4.ONUNLA KONUŞURKEN DOĞRU KELİMELERİ BULAMAMAKTAN ENDİŞELENİYOR MUSUN?

Yoksa her zaman olduğu gibi, kendinizden oldukça emin bir şekilde konuşuyor ve kendinizi ifade etmekte zorluk çekmiyor musunuz?  Eğer birine aşık olursanız, aşık olduğunuz kişi karşısında cümle kurmakta bile zorlanabilirsiniz. Kurduğunuz cümleler de anlaşılması oldukça güç cümleler olur çünkü ne demek istediğinizi tam anlatamazsanız. Kalbiniz ağzınızda atar.

Cinsel ilişkide utangaçlık normal midir? Eşinizden utanır mısınız? -  KizlarSoruyor

5.FİZİKSEL OLARAK ONU ARZULUYOR MUSUN?

Fiziksel olarak ona dokunmak ve onu hissetmek fikri, içinizde size heyecan yaratıyor mu? Yoksa bu insanı yalnızca diğer insanları arzuladığınız gibi, sıradan ve yüzeysel bir şekilde mi arzu ediyorsunuz? Bunun kararını verdikten sonra emin ol her şey tam olarak netleşecek.

Niye seks yapmak isteriz? - KizlarSoruyor

Ve Unutmayin ki! Diliniz sevdiğini söylerken, yüreğiniz inkar etmiyorsa gerçekten seviyorsunuzdur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.