enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6924
EURO
34,8957
ALTIN
2.508,72
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Gigi Hadid, Mescid-i Aksa saldırılarına tepki gösterdi

Gigi Hadid, Mescid-i Aksa saldırılarına tepki gösterdi
13 Mayıs 2021 07:30
A+
A-

Baba tarafından Filistin asıllı olan ABD’li manken Gigi Hadid, İsrail’in Doğu Kudüs ve Gazze’deki saldırılarına tepki gösterdi. Kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Hadid, “Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz” ifadelerini kullandı.

İsrail polisinin Müslümanların ilk kıblesi olan Mescid-i Aksa‘daki Filistinlilere müdahalesi ile başlayan gerginlik can kayıplarının meydana geldiği saldırılara dönüştü. Anne tarafından Hollanda, baba tarafından Filistin kökenli olan ABD’li manken Gigi Hadid, de saldırılara sessiz kalmadı.

“FİLİSTİNLİLERİN BASTIRILMASINI GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ”

Sosyal medya hesabından zulme tepki gösteren manken Gigi Hadid, “Bir yandan ırksal eşitlik, LGBT&kadın haklarına destek verip yozlaşmış, gücünü kötüye kullanan rejimler ve diğer adaletsizlikleri kınayıp bir yandan da Filistinlilerin bastırılmasını görmezden gelemezsiniz. Mantıklı değil. Kimin insan haklarının daha önemli olduğu konusunda bir seçim yapamazsınız” ifadelerini kullandı.

ABD’li modelin paylaşımı kısa sürede 2,5 milyona yakın beğeni ve destek yorumları aldı.

Filistin asıllı model Gigi Hadid, Mescid-i Aksa'ya yapılan saldırılara sessiz kalmadı

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.