enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5706
EURO
34,8788
ALTIN
2.427,65
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C

Gökçe Bahadır, Hayatını Canlandırmak İstediği İsmi Açıkladı

Gökçe Bahadır, Hayatını Canlandırmak İstediği İsmi Açıkladı
2 Mart 2022 09:07
A+
A-

Gökçe Bahadır, Alem dergisinin bu haftaki kapağına konuk oldu.

Bahadır, “Hayatını canlandırmak için hayaller kurduğunuz biri var mı?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Açıkçası ilk aklıma gelen Sabiha Gökçen, onun hayatını canlandırmayı isterdim.”

Oyuncu, sektörde kendisini en çok şaşırtan ve zorlayan konuları şöyle anlattı: “İstediğin bir şeyi tutkuyla yapmaya karar verdiğinde o işin zorlukları hiç göz önünde olmuyor. Çok sevdiğim bir işi yapmaya karar verdim. Benim için hiçbir zorluğu önemli değildi. Bu sadece bir iş değil, bir yaşam biçimi.”

Sevdiğimle hayatımı birleştirdim

Geçen cuma Emir Ersoy’la nikâh masasına oturan Gökçe Bahadır, hislerini şu şekilde dile getirdi: “Çok heyecanlıyız ve çok mutluyum, sevdiğim insanla hayatımı birleştirdim. Farklı heyecanlar. Dilerim her şey gönlümüzce olur. Birlikte mutluluğumuzun artmasını diliyorum.” Ayrıca takı takmaktan hoşlanan oyuncu, “Küpe takmazsam o günümün iyi geçmeyeceğini düşünürüm” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.