enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5263
EURO
34,7704
ALTIN
2.493,89
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
15°C
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

GÖKÇE KIRGIZ “KALBİME GÖMERİM” DAVASI HAKKINDA KONUŞTU

GÖKÇE KIRGIZ “KALBİME GÖMERİM” DAVASI HAKKINDA KONUŞTU
29 Nisan 2021 06:49
A+
A-
Gökçe Kırgız Taner, Nişantaşı’nda görüntülendi. Geçtiğimiz şubat ayında Yılmaz Taner’le evlenen Gökçe Kırgız Taner, evliliğin güzel gittiğini söyledi.
 
Kolundaki yanık izi dikkat çeken Kırgız Taner, “Yemek yaparken yaktım. Malum pandemi sonrası mutfağa daha fazla girmeye başladık” dedi.
 

“NEDEN 14 YIL ÖNCE İTİRAZ ETMEDİ!”

2007 yılında seslendirdiği ‘Kalbime Gömerim O Zaman’ şarkısıyla tanınan Gökçe Kırgız Taner’in eseri ve markayı çaldığı iddia edilmişti. Asıl ismi Merve Doğan olan Gökçe Kırgız Taner’in, Gökçe Kırgız isimli şahsı taklit ettiği ve şarkıyı sahiplendiği öne sürülmüştü. Konu hakkında konuşan Kırgız Taner, “Bu şarkı ile tanındığım için, adımı bir karışıklık olmaması adına belgelerle birlikte resmi olarak 2011 yılında değiştirdim. Türkiye Cumhuriyeti bu kimlik kartını bana verdi. Bu isme yıllardır ben hizmet ediyorum. Şimdi bunun hukuk mücadelesini yapacağız. Mahkeme bu isme kim hizmet ediyor, onu öğrenmek istiyor. Ekranlarda yıllardır ben varım. 2015 yılından beri resim olarak bu işi yapıyorum. Dokuz tane single yaptım, hanımefendi neredeydi? Neden 14 yıl önce itiraz etmedi? Diyor ya ‘Hayatımı çaldı’ diye. Hayat çalmak böyle bir şey değil. Madem ben senin hayatını çaldım senin itiraz etme hakkın vardı, niye itiraz etmedin?” diye konuştu. Gökçe Kırgız Taner, yaptığının gençlik hatası olduğunu belirterek, “Keşke ismimi değiştirmeseydim. Genç yaşlarda bir hata yaptım” şeklinde konuştu.
 
GÖKÇE KIRGIZ ÖNCE ŞARKISINI, SONRA İSMİNİ ÇALDIRDI - Magazinci.com
 
 

TAZMİNAT TALEP ETMİŞ

Eser ve marka davasının ilk duruşması geçen haftalarda görülmüştü. Duruşmaya avukatıyla katılan Gökçe Kırgız, 252 bin TL’lik tazminat talep etmiş, mahkeme tanıkların dinlenmesi için duruşmayı ekim ayına ertelemişti.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.