enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

Gökhan Ergün: “İnsan Sağlığı Ticari Kaygıların Her Zaman Önünde Olmalı”

Gökhan Ergün: “İnsan Sağlığı Ticari Kaygıların Her Zaman Önünde Olmalı”
4 Temmuz 2023 16:04
A+
A-

Genç ve başarılı iş İnsanı Gökhan Ergün Türkiye’nin bir çok ilinde ve Avrupa’da yüzlerce istihdam sağlayarak dünyaca ünlü markaların yakın markajına girmeyi başardı.

Azmi ve vizyonuyla dikkatleri üzerine çeken başarılı iş İnsanı; “Kendinizi kasmayın. Her adımda empati kurun ve işinizi hakkıyla yapın. O zaman büyük uğraşlar vermek zorunda kalmazsınız. İnsanların hayatlarında iyi izler bırakın sonra ticari hayatınızın doğru ilerlediğini göreceksiniz” dedi.

Ünlü iş insanı Gökhan Ergün’ün başarısı Avrupa’da geniş yankı buldu. Güzellik Merkezleri, Kozmetik alandaki yenilikçiliği ve yarının dünyasını öngören Gökhan Ergün’ün Türkiye’de 20 Avrupa’da da 2 şubesi bulunmakta. Kozmetik dünyasının geleceği ön görerek ilerlemesi gerektiğine inanan Ergün; ‘’Kozmetik sektörü yelpazesi geniş bir sektördür. Uzun süredir sektördeki yerimizi işimize olan saygımız ve titizliğimiz belirledi. Konu insan sağlığı olunca ticari hedefler benim için bir hiç olur. Ürünlerimizle danışanlarımızın ve kullanıcılarımızın hayatlarına dokunabilmek, sonuçtan yüzde yüz memnun kalmalarını sağlamak ticari hayatın her zaman önünde gelir’’ dedi.

Dünyanın 36 ülkesine kendi markasının ihracatını yapan Gökhan Ergün Avrupa’daki başarılarından sonra dünyaca ünlü markaların yakın markajına girdi. Her geçen gün globalleşme yolunda emin adımlarla ilerleyen Ergün; ‘’yüzlerce kişiye istihdam sağladık, hedef elbette binler… Markamızın çalışanlarıyla güzel ve her geçen gün büyüyen, gelişen bir aile olduk. İnsanlar bizlere ciltlerini büyük bir güvenle emanet edebiliyorlar. Bunun bir sırrı yoktur. Başarıda bir sır aramak gerekirse işinizi düzgün ve severek yapmak derim. İnsan sağlığının ve ve misafirlerimizin mutluluğunun önüne hiçbir ticari kaygı geçemez’’ dedi.

Gökhan Ergün; ‘’Markamızın ürün oluşum süreçleri uzun ve yüzlerce testten geçerek son halini alıyor. Alanında profesyonel ve uzman ekip tarafından hazırlanıyor. Bugünlerde dünyaca ünlü birçok markanın yakın markajındayız. Bu gurur verici’’ dedi.

Başarılı İş İnsanı Gökhan Ergün şimdilerde yepyeni ve sürpriz ürünler üzerinde çalıştığının müjdesini vererek kullanıcılarını sevindirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.