enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3697
EURO
34,9815
ALTIN
2.326,16
BIST
9.090,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

GÖKHAN GÖNÜL’DEN CAN GÖNÜL’LE İLGİLİ AÇIKLAMA

GÖKHAN GÖNÜL’DEN CAN GÖNÜL’LE İLGİLİ AÇIKLAMA
23 Ağustos 2021 11:16
A+
A-

Gökhan Gönül’den son dakika Can Gönül açıklaması geldi. Rizesporlu Gökhan Gönül katıldığı canlı yayında Can Gönül için; ‘Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 kardeş olduk’ dedi.

Ünlü futbolcu Gökhan Gönül bugün bağlandığı canlı yayında 27 yaşında Can Gönül adında bir kardeşi olduğunu öğrendiği ve son günlerin en çok konuşulan ismi olan Can Gönül’ü kardeşi olarak kabul ettiği açıkladı.

İzmit’te bir yetiştirme yurdunda büyüyen ve izlediği bir futbol maçı sırasında milli futbolcu Gökhan Gönül’ün kardeşi olduğunu öğrenen Can Gönül, bir televizyon programında Gökhan Gönül ile görüştü. 27 yıldır ilk kez ağabeyiyle temas kuran Can, bu sırada gözyaşlarına boğuldu.

Telefonla programa katılan milli futbolcu Gökhan Gönül, Can’ın kardeşi olduğunu kabul ederek, şunları söyledi:

Can bizim kardeşimiz. Ben de yeni öğrendim. 3 kardeştik, 4 olduk. Annem ve babam Can’a ulaşmayı bekliyor. Onlar böyle durumlara alışkın insanlar değiller. Can’ın çok fazla özel hayatını paylaşmasından yana değilim. Herkesin her şeyi bilmesine gerek yok.

Ben de annesiz büyüdüm. Babaannem beni büyüttü. Ben, Can’ın neler yaşadığının farkındayım. Bir an önce aramıza gelmesini istiyoruz. Aile olarak bir araya gelelim, görüşelim. Zaten Can’ın en çok istediği şey bu.

Can Gönül: Ben sadece anne ve babamı istiyorum. Yetimhanede maç izlerken Gökhan Gönül’ü görünce ‘Bu benim abim’ derdim. Onun gibi futbolcu olmak istiyordum.

Can Gönül’ün amcası: Anne-baba geçinemiyordu ve ayrıldı. Annesi o sıra Can’a hamileydi. Babasının da durumdan haberi yok. Böyle bir şey olabilir mi? Mümkün değil. Yanlış bilgiler konuşuluyor. Annesi, kocasına söylemeden Can’ı yurda vermiş.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.