enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5362
EURO
34,9531
ALTIN
2.456,46
BIST
9.884,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Gül Sunal, ‘Kemal Sunal Cimri’ İddiasına Yanıt Verdi

Gül Sunal, ‘Kemal Sunal Cimri’ İddiasına Yanıt Verdi
7 Nisan 2022 12:24
A+
A-

Türk sinemasının unutulmaz ismi Kemal Sunal’ın eşi Gül Sunal, YouTube kanalında yayınladığı videolar ile 22 yıl önce kaybettiği hayat arkadaşını takipçilerine anlatmaya devam ediyor. Ali ve Ezo adında iki çocuğu olan Gül Sunal, son videosunda zaman zaman ortaya atılan “Kemal Sunal cimridir” iddialarına yanıt verdi.

Kemal Sunal, 3 Temmuz 2000 yılında aramızdan ayrılsa da filmleri hala milyonlar tarafından izleniyor. Oyunculuğunun yanında karakteriyle de öne çıkan usta isim, hafızalarda tazeliğini koruyor. Hayatı ve yaptıkları hala merak konusu olan usta sanatçı hakkında çıkan ‘cimri’ iddialarına eşi Günal Sunal açıklık getirdi.

Youtube hesabından yeni bir video paylaşan Gül Sunal; “Kemal’in yaptıklarını anlatayım. Siz karar verin cimri mi değil mi?” dedi.

Gül Sunal, alışveriş için Kemal Sunal’ın kendisi ve çocukları için boş çek imzaladığını söyledi. Sunal, beğendiklerini aldıklarını ve ödemeyi o çeki doldurarak yaptıklarını anlattı. “Kendim çek kullanmayı sevmiyordum. Kaybediyordum ya da unutuyordum” diyen Gül Sunal, “Yıllarca Kemal’in yazdığı çekleri kullandık. Hatta çok ünlü bir mağazanın müdürü buna çok şaşırmıştı, ‘Boş senet gibi imzalı çek, kaybetseniz ne olacak” diye sormuştu” ifadelerini kullandı.

Eşinin bundan çok keyif aldığını da söyleyen Gül Sunal, “Alışveriş dönüşü Kemal bize “Hadi ne aldınız? Bir giyin de gösterin” derdi. Aldıklarımızı giyip ona defile yapardık. Sonra da hep birlikte oturup muhabbet eder, meyve yerdik” diye konuştu.

En çok ailece birlikte vakit geçirdikleri zamanları özlediğini ifade eden Gül Sunal, usta oyuncunun bir yönetmenle arasında geçen ‘cimrilik’ olayını da şu sözlerle anlattı:

“Kemal’in arkadaşlarıyla gittiği bir mekan vardı. İş adamları, oyuncular, bankacılar oraya gidiyordu. Kemal ve arkadaşları da iyi bir manaada piyasa dedikodusu için buluşuyordu. Çok ünlü bir yönetmen eskilerden, o yüzden adını vermeyeceğim. Girmiş bir gün kapıdan içeri ve “Bu Kemal de insana hiçbir şey ısmarlamaz” demiş. Kemal de hiçbir şey söylemeden masaya oturup garsonu çağırmış. Garsona; “Beyefendi ne içiyorsa aynısından götürün. Ancak elindeki bitmeden yenisini götürün” demiş.”

Gece sonu ünlü yönetmenin gelen her bardağı içip ayakta duramayacak hale geldiğini belirten Gül Sunal, bunun üzerine yönetmenin yanına giden Kemal Sunal’ın, “Bir daha bana cimri diyecek misin?” sorusuna; “Katiyen” cevabını aldığını söyledi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.