enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,6078
EURO
34,8089
ALTIN
2.494,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
15°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Gülçin Ergül Kahreden Haberi Hastanede Öğrendi!

Gülçin Ergül Kahreden Haberi Hastanede Öğrendi!
15 Aralık 2021 11:05
A+
A-

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı önceki gün Balıkesir’de trafik kazası geçirdi. Kaza sonrası Lafçı, hayatını kaybetti. Şarkıcının, bir ay önce yayınlanan klibindeki trafik kazası sahnesi sosyal medyada gündem oldu. Ergül’ün “Kaza ile arafta kalma hissini sembolize ettik” dediği ortaya çıktı.

Hepsi grubunun eski solisti Gülçin Ergül, önceki akşam sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yla Balıkesir yakınlarında Trafik kazası geçirdi. Kazada Ergül yaralanırken sevgilisiyse olay anında hayatını kaybetti.

Ünlü şarkıcının, bir ay önce yayınlanan “Birbirimize İyi Gelmiyoruz” şarkısının klibindeki trafik kazası sahnesi ve sözleri sosyal medyanın gündemine oturdu. Şarkıdaki “Aşk yok, nefret yok, şuurlar kapalı, nabız yok, bitti, nefes yok” sözleri en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Kazadan önce verdiği röportajda Gülçin Ergül’ün aşkla ilgili söyledikleri ise “Sevgilisinin öleceğini hissetmiş” yorumlarına neden oldu.

Şarkıcı röportajında klipteki kaza anını şöyle anlattı: “Klipte yarım saat vinç yardımıyla havada asılı kaldım. Bu bölüm, ilişki sonrası bitmiş aşkın getirdiği askıda kalma hissi ve klipte bahsi geçen araba kazası sonrasında arafta kalma hissiyatını sembolize ediyordu. Başkalarının yolunu da aydınlatan bir ilham olmuş gibi de görünüyor.”

Balıkesir’de gerçekleşen kazada sevgililerin arabası TIR’a çarptı. Jandarma, kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Cenaze için erken çıkmak istiyor

Bir süredir İzmir’de yaşayan Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı’nın İstanbul’daki bir radyo programı için yola çıktığı öğrenildi. Kaza sonrası Ergül’ün tedavisi hastanede devam ediyor.

Şarkıcının koluna dikiş atıldı ve iç kanama şüphesiyle müşahede altında tutuluyor. Önümüzdeki günlerde taburcu olması planlanan Ergül, sevgilisinin vefat haberini hastanede öğrendi.

Lafçı’nın bugün İzmir’deki cenaze töreni için şarkıcı, hastaneden erken çıkış istedi. Ayrıca Alişan’ın da geçtiğimiz yıl aynı otobandaki Manisa yolunda ölümcül bir kaza atlattığı öğrenildi.

Gülçin Ergül ve Erdal Şeyda Lafçı, evlilik hazırlığı yapıyordu. Ergül, Lafçı’nın ölümünün ardından, sevgilisinin fotoğrafını şu notla paylaştı: “Sen benim meleğimsin. Hep öyleydin aşkım.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.