enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Hafif Yağmurlu
17°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

Gülçin Ergül: Onun Bu Anı Görmesini Çok İsterdim!

Gülçin Ergül: Onun Bu Anı Görmesini Çok İsterdim!
9 Şubat 2022 09:11
A+
A-

Önceki akşam ‘Birbirimize İyi Gelmiyoruz’ şarkısıyla ‘En İyi Klip’ plaketini alan Gülçin Ergül, ödülünü geçtiğimiz yıl aralık ayında trafik kazasında kaybettiği sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’ya adadı. Ayakta durmakta zorluk çektiği görülen ünlü şarkıcı, “Onun bu anı görmesini çok isterdim” dedi.

“ONUN BU ANI GÖRMESİNİ ÇOK İSTERDİM”

Kısa bir süre önce sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı trafik kazasında kaybeden Gülçin Ergül’ün ödül konuşması herkesi duygulandırdı. Sahneye çıkan Ergül, ödülünü alırken şunları söyledi:

Herkese iyi akşamlar. Öncelikle bu ödülü kazanmamıza sebep olan yönetmenimiz Ahmet Can Tekin’e çok teşekkür ediyorum. Mucizevi bir şekilde tüm gücümü toplayarak, olabildiğince karşınızdayım, şükürler olsun. Fakat ne yazık ki bu ödülü aslında hayatını kaybetmiş olan sevgilim Erdal için kabul ediyorum. Kendisinin, bu şarkının ve klibin yapımında çok büyük bir emeği var, bizim gibi. O yüzden bu anı görmesini çok isterdim. Bu bizim için hem büyük bir motivasyon olacak çünkü ilerleyen zamanlarda hayallerimizi gerçekleştirmeye çalışacağız. İçimiz tabii ki buruk ve acı verici oldukça… Bize destek olan ve klipte, şarkıda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.

“AYAKTA ZOR DURUYORUM, GÜCÜM YOK”

Geçtiğimiz yıl aralık ayında Balıkesir’de geçirdiği trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden Gülçin Ergül, tören sonrası gazetecilerin sorularını yanıtladı. Ayakta durmakta güçlük çeken ve arkadaşından destek alarak yürüdüğü görülen ünlü şarkıcı, “Şu an çok iyi hissetmiyorum. Bütün duygularımı içeride söyledim. Çok üzgünüm. Ayakta zor duruyorum. Gücüm yok.” diyerek, hızla oradan ayrıldı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.