enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5766
EURO
34,7968
ALTIN
2.510,43
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Günay Musayeva: Tolga’ya Mesaj Atıp, Tebrik Ettim

Günay Musayeva: Tolga’ya Mesaj Atıp, Tebrik Ettim
30 Mayıs 2022 15:09
A+
A-

Tolga Karel ile 2011–2015 yılları arasında evli kalan ve ünlü oyuncudan Cihangir Can adında bir oğlu bulunan Günay Musayeva, eski eşinin 4. kez baba olması hakkında konuştu.

Tolga Karel, 2 gün önce 4. kez baba olduğunu duyurmuştu. Geçtiğimiz ay babasının vefatıyla sarsılan Karel, oğluna babasının adı olan ‘Tufan’ ismini vermişti.

Tolga Karel ile evliliğinden Cihangir Can adında bir oğlu bulunan manken Günay Musayeva, dün akşam Galataport’ta objektiflere yansıdı.

Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Musayeva, 4 yıl evli kaldığı Karel’in 4. kez baba olmasıyla ilgili konuştu.

Ünlü isim, “Geçtiğimiz gün Tolga’ya mesaj attım ve kendisini tebrik ettim, O da bana duyarlılığımdan dolayı teşekkür etti.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.