enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Hadise-Mehmet Dinçerler Hakkında Yeni İddia!

Hadise-Mehmet Dinçerler Hakkında Yeni İddia!
21 Eylül 2022 09:43
A+
A-

Dört aylık eşi Mehmet Dinçerler’e açtığı boşanma davasıyla dikkat çeken Hadise, gündemden düşmüyor. Hadise ve Mehmet Dinçerler hakkında yeni iddialar ortaya atıldı.

Kafa dinlemek için Marmaris’e giden Mehmet Dinçerler’in Hadise’yle kısa sürede boşanmak için anlaşmaya varmayı düşündüğü de konuşulanlar arasında…

Mehmet Dinçerler’in, boşanma kararının ardından Hadise’den tüm takıları ve evlilik teklifi ettiği 3 milyon TL’lik yüzüğü de geri istediği iddia edildi.

O EV NE OLACAK?

Hadise ve Mehmet Dinçerler nikahın ardından İbrahim Çelikkol’un kirası 50 bin TL olan Riva’daki evinde yaşamaya başlamıştı. Ayrılık kararı sonrası Mehmet Dinçerler evi terk etti. Eşyaların tümünü değiştiremeye hazırlanan Hadise, kira sözleşmesini kendi üstüne aldıktan sonra aynı evde yaşamaya devam edecek.

Hadise, mayıs ayından bu yana ‘sanat hayatını kısıtlayıcı tutum ve tavırlar sergilemeye başladı’ dediği eşi Mehmet Dinçerler’in iş yoğunluğu nedeniyle İstanbul ve Kıbrıs başta olmak üzere 7 konserini iptal etti. Hadise’nin 4 aylık zararının 6 milyon TL olduğu iddia edildi.

Snob Magazin

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.