enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2456
EURO
34,6607
ALTIN
2.395,89
BIST
10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
20°C

Hakan Ural: Beni Yıldırma İhtimaliniz Sıfır!

Hakan Ural: Beni Yıldırma İhtimaliniz Sıfır!
16 Haziran 2022 15:14
A+
A-

Hakan Ural, son dönemde kendisine yönelik yapılan eleştirilere, ‘Neler Oluyor Hayatta’ canlı yayınında cevap verdi. Ünlü sunucu, “Demediğim bir şey için bile özür diledim. Linci özürle durdurdum. Ben ölümü göze aldım, hayatımı koydum. Vatanımı, milletimi seviyorum. Ölmek var, dönmek yok” dedi.

Hakan Ural, Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, sunuculuğunu Nur Tuğba Namlı ile üstlendiği ‘Neler Oluyor Hayatta’ programında kendisine yönelik yapılan eleştirilere ilişkin konuştu. Ural, “Demediğim bir şey için bile özür diledim. Linci özürle durdurdum. Ölümü göze aldım, beni yıldırma ihtimaliniz sıfır” dedi.

Hakkında yapılan eleştirilere yönelik açıklamalarda bulunan Hakan Ural, ilk olarak, sağlıkçılara dair yorumundan dolayı aldığı eleştirilere değindi.

“Bir kişinin özelinde ‘Yaptığı ne kadar yanlış’ dedim. Aldılar, ‘Bütün sağlıkçılardan özür dile Hakan’ dediler. Sanki ben sağlıkçılara bir genelleme yaparak küçümsemişim gibi bir algı oluşturdular. ‘Demediğim bir şey için bile özür dileyebilirim’ diyecek kadar insanım ve halkımı seven bir insanım. Onların köpürtmeye çalıştığı linci özür dileyerek durdurdum.”

Yayın sonunda çalınan mehter marşına dair yapılan eleştirilere yönelik de konuşan Hakan Ural, Z kuşağına için yaptığı yorumunun başka yöne çekildiğini söyledi. Ural, yapılan röportajda gençlerin siyasi tarihe karşı verdiği cevaplara yönelik konuştuğunu anlatarak, “Sorularla o kadar alakasızlar ki kahkaha atanlar vardı. Ben de döndüm dedim ki ‘Bu kadar farkındalığı olmayanlar neye istinaden oy kullanacak? Tasarrufta bulunsun kullanmasın. Ama bir de farkında olup bilenler var, onlar da istediği partiye oy versin’ dedim” açıklamasında bulundu. Bu yorumunu ‘Hakan Ural Z kuşağı oy kullanmasın dedi’ başlığıyla başka yöne çevirdiklerini söyledi.

“Bunlar kötü insan” diyen Hakan Ural, “Söylediklerime cevapları olmadığı için askerlik olayını konuşuyorlar. Askerlik yapalı 28 sene olmuş. Van’da 18 ay askerlik yaptım. Öyle bir algı yaratıyorlar ki ‘Hakan askerlik yapmadı’ diyorlar. Beni yıldırma ihtimaliniz sıfır. Ben ölümü göze aldım, hayatımı koydum. Vatanımı, milletimi seviyorum. Kendi bildiğim doğruları sorumluluk duygusuyla dile getiriyorum. Ölmek var, dönmek yok” ifadesini kullandı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.