enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3658
EURO
34,9484
ALTIN
2.325,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Hande Ataizi: Herkesin Psikolojisi Gibi

Hande Ataizi: Herkesin Psikolojisi Gibi
29 Mart 2023 10:25
A+
A-

Son dönemde dünyanın dengesinin değiştiğini ifade eden Hande Ataizi, buna ülkemizde ardı ardına yaşanan felaketleri de örnek olarak gösterdi. Ataizi, “Sadece deprem değil, son olarak sel felaketi… Artık yani her şey üst üste geldi. Herkesin psikolojisi ne kadar iyiyse benimki de o kadar” dedi.

Hande Ataizi, Nişantaşı’nda objektiflere yansıdı. Annesi Nermin Çelen’in Kalamış’tan Nişantaşı’na taşındığını ve komşu olduklarını söyleyen Ataizi, “Şimdi komşu olduk. Ben de muhabbete geldim” dedi.

Son dönemde dünyanın dengesinin değiştiğini ifade eden Hande Ataizi, buna ülkemizde ardı ardına yaşanan felaketleri de örnek olarak gösterdi.

Hande Ataizi, “Sadece deprem değil, son olarak sel felaketi… Artık yani her şey üst üste geldi. Herkesin psikolojisi ne kadar iyiyse benimki de o kadar yani. Eskisi gibi eğlenceli bir hayat kalmadı. İşimize gidiyoruz, arada arkadaşlarımızla iki yemek, o kadar” şeklinde konuştu.

Ünlü oyuncu, olası bir İstanbul depremi için herkes gibi kendisinin de tedirgin olduğunu ve bu nedenle oturduğu apartmandaki kat sahipleriyle binanın sağlam olup, olmadığını kontrol ettirdiklerini anlattı.

Hande Ataizi, “Tabii insan ister istemez tedirgin oluyor. Biz de apartmanı kontrol ettirdik, Allah’tan bir şey çıkmadı. Annemin oturduğu apartman dairesi de sağlam çıktı. O anlamda içim rahat ama artık evde olacağımız da garanti değil” ifadelerini kullandı.

Hande Ataizi, ayrıca sinema filmi olarak çekilen ‘Aşkı Memnu’nun çekimlerinin başladığını ve canlandırdığı ‘Firdevs’ karakterini çok sevdiğini söyledi.

Ataizi, daha önce aynı karakteri oynayan Nebahat Çehre ile performansının karşılaştırılacağının hatırlatılması üzerine ise, “Güzel gidiyor çekimler, çok değişik bir karakter oldu benimki, bu zamana kadar benim olmadığım… Ben karakteri sevdim. Filmde orijinalindeki dönemi çekmek zor, ona uygun tavır ve vaziyet olması lazım. Tabii herkesin kendi yorumu. Bir de yaş grupları farklı. 45 yaşında benim oynadığım ‘Firdevs’. Değişik, güzel bir karakter oldu” açıklamasında bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.