enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5583
EURO
34,8869
ALTIN
2.429,72
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
22°C
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C

‘HASTALIĞI ATLATALI ÇOK OLDU’

‘HASTALIĞI ATLATALI ÇOK OLDU’
1 Temmuz 2021 11:33
A+
A-

Şarkıcı Seray Kaya, önceki gün İstinyePark AVM’de objektiflere takıldı. Markalar Sokağı’nda bulunan bir restoranda arkadaşlarıyla buluşan Kaya, açık ve güneşli havanın tadını arkadaşlarıyla kahve içip sohbet ederek değerlendirdi.

Bir süre sonra AVM’ye giren ve kısa sürede vitrinleri inceleyen Seray Kaya, vale noktasında aracını beklediği sırada gazeteciler tarafından görüntülendi.

“TEDAVİ GÖRDÜĞÜM DOĞRU”

Geçtiğimiz hafta yapılan “Vertigo ile savaşıyor” haberlerine açıklık getiren oyuncu, “O haber nasıl çıktı anlamadım. Bir dönem vertigo olduğum ve tedavi gördüğüm doğru, ama hastalığı atlatalı çok oldu. Neden şimdi haber yapıldı, hiç anlamadım” dedi.

Hastalığı atlattığını ve şu an çok iyi olduğunu tekrar dile getiren Seray Kaya, aracının gelmesiyle birlikte gazetecilere teşekkür ederek AVM’den ayrıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.