enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5094
EURO
34,8327
ALTIN
2.490,54
BIST
9.550,86
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Çok Bulutlu
18°C

HAZAL KAYA YENİ YAŞINI KUTLADI

HAZAL KAYA YENİ YAŞINI KUTLADI
3 Ekim 2021 10:10
A+
A-

Uzun bir aradan sonra ‘İmkansız’ adlı diziyle ekranlara dönmeye hazırlanan Hazal Kaya, önceki gün 32’nci yaş gününü eşi Ali Atay ve dostları ile birlikte kutladı. Kutlama öncesi muhabirlerle sohbet eden çiftten Ali Atay, yoğun oldukları için oğlu Fikret Ali ile çok zaman geçiremediklerinden yakındı.

Kendisi gibi oyuncu Ali Atay ile mutlu bir evliliği olan Hazal Kaya, önceki gün 32’nci yaş gününü eşi Ali Atay ve dostları ile birlikte Bomontiada’da kutladı.

“HER GÜN SETTEYİZ”
Kutlama öncesi muhabirlerle laflayan çiftten Kaya yoğun bir iş dönemi geçirdiklerini belirtti ve “Güzel yoğun bir dönem geçiriyoruz, ikimizde her gün setteyiz. Bugün dostlarımızla bir araya geldik” dedi.

OĞULLARINA ZAMAN AYRIAMIYORLAR
‘Leyla ile Mecnun’ dizisi ile dijital platforma dönüş yapan ve ‘Son Yaz’ adlı dizide başrol oynayan Ali Atay ise bu yoğun dönemde çocukları Fikret Ali ile çok zaman geçiremediklerinden yakındı.

Ali Atay, konuyla ilgili; “O da kusura bakmayacak artık onun için çalışıyoruz sonuçta güzel iki proje geldi onları kaçırmazdım“ ifadelerini kullandı.

HABERİN VİDEOSU:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.