enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Hülya Avşar ‘Taciz’ Açıklamasıyla Dikkat Çekti

Hülya Avşar ‘Taciz’ Açıklamasıyla Dikkat Çekti
4 Şubat 2022 09:11
A+
A-

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Yeniköy’de aracından inerken görüntülendi. Gazetecilerin sorularına kayıtsız kalamayan Avşar, son dönemde ünlü isimlerin yaşadığı taciz olayları hakkında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz gün Yeniköy’de aracından indiği sırada objektiflere takılan 58 yaşındaki ünlü sanatçı Hülya Avşar, basın mensuplarıyla ayaküstü konuşmak istemese de sorulan sorulara kayıtsız kalamadı.

Usta oyuncu Cüneyt Arkın’ın “Recep İvedik rolünü dünyayı versen oynamazdım. Ya da bir eşcinseli, bir kadını oynamam” sözleri hakkındaki düşünceleri sorulan Avşar, şu ifadeleri kullandı:

“NE DEDİYSE DOĞRU DEMİŞTİR”

“Cüneyt Arkın’ı çok seviyorum, ne dediyse doğru demiştir. Ben her şeyi oynadım. Oyunculukta sadece nasıl çekildiği çok önemli. Bazen bir sahneyi çok asil, edepli çekersiniz, güzel yansıtılır. O da yönetmenlerle alakalı bir durum, Cüneyt Arkın canım benim.”

Avşar Kızı, son dönemde Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola, Aleyna Tilki ve Ceylan Ertem gibi isimlerin yaşadığı taciz olayları hatırlatılınca ise çok konuşulacak bir açıklamaya imza attı.

Öncelikle kendisini taciz etmenin yürek isteyeceğini ima eden bir bakış atan Avşar, “Siz hiç tacize uğradınız mı?” sorusuna, “Ben mi? Onlar tacize uğrarlar” şeklinde karşılık verdi.

Milliyet

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.