enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5167
EURO
34,8858
ALTIN
2.451,84
BIST
9.885,26
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Hülya Avşar’dan ‘Berlin in Berlin’ İtirafı

Hülya Avşar’dan ‘Berlin in Berlin’ İtirafı
28 Ekim 2022 10:30
A+
A-

Hülya Avşar, geçtiğimiz gün Etiler’deydi. Ünlü sanatçıya, son günlerde çok konuşulan meslektaşı Hafsanur Sancaktutan’ın iddialı sahnesi hatırlatıldı. Avşar kızı, başrolünde yer aldığı, Sinan Çetin’in yönetman koltuğunda oturduğu, 1993 yapımı ‘Berlin in Berlin’ filmindeki benzer sahnesinden örnek verdi ve bilinmeyen bir detayı ilk kez paylaştı.

Muhabirlerin sorularını yanıtlayan Avşar “Yeni bir şarkı çıkarıyorum, senaryosunu bitirdim, klibi bir önceki şarkımda olduğu gibi yine ben çekeceğim, şimdilik detaylar bu şekilde. Yeni nesil şarkıcıları beğeniyorum, çok güzel şeyler yapıyorlar, bence Türk müziği her şeyi ile çok başarılı müzisyenleri barındırıyor. Rap dinlemeyi de seviyorum ama ben kesinlikle ağır Arabesk hayranıyım. Bir arabesk ve bir Rapçi ya da popçu sanatçının yan yana gelip düet yapmasının demode olduğunu düşünüyorum. Ama bir gün Arabesk şarkı kesinlikle çıkaracağım” dedi.

Hülya Avşar son zamanlarda gündemi meşgul eden ‘Erkeğe göre oyuncu seçiliyor’ tartışması ile ilgili gelen sorulara, “Yani bazen erkeğe bazen de kadına göre seçilir, bir erkeğin yanına partner aranıyor ve partner kabul ederse oynuyor yani burada oynamayabilirsin senin tercihine kalmış bir durum, kabul etme o zaman” diyerek cevap verdi.

Yeni nesil oyunculara tavsiye veren sanatçı, “Çoğunu tanımıyorum, yani isimleri aklıma gelmiyor görünce ‘Aaaa o değil mi!’ diyorum. Önceden bize de oluyordu.Beni görüp ‘Türkan Şoray değil mi ?’ diye tepki veren oluyordu, o açıdan bu dönemler hep yaşanıyor, insanlar zorlu yollardan geçmeli, kolay yolu seçen çoğu zaman kaybeder” dedi.

“O İŞİN PATENTİ BENDE”

Genç oyuncu Hafsanur Sancaktutan’ın digital platformdaki bir dizide iddialı sahnesi çok konuşulmuştu. Yıllar önce ‘Berlin in Berlin’ filmindeki sahneye benzetildiğini hatırlatan muhabirlere Hülya Avşar, “Tanıyorum Hafsanur’u, izlemez miyim o sahneyi, o işin patenti bende (gülüyor). Ben onu 20 yıl önce yaptım bildiğiniz gibi ve gerçekten dünya sinemasında bile yeni yeni çekiliyor o sahneler. Yapan çoktur da görselleştiren az var işte” dedi.

“ASLINDA ÇEKİNMİŞTİM”

Hülya Avşar, sözlerine şöyle devam etti:

“O sahnede üç kişi vardı etrafımda, aslında çekinmiştim ama film setindeki insanlar o kadar alışmışlar ki o tarz sahnelere, sana yan gözle bakmıyorlar. O sahne normalde Cem Özer ile sevişme sahnesiydi, o fikir benden çıktı. Sinan Çetin’e sevişme olmasın bu şekilde yapalım dedim. Çok önemli bir şeydi o, zaten en iyi kadın oyuncu ödülünü aldım, ilk kadın oyuncu ödülünü yurt dışından ben getirmiştim o film sayesinde.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.