enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4815
EURO
34,8540
ALTIN
2.483,76
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Kırmızı Oda’daki Kumru’yu izleyen çocuk annesine anlattı! İğrenç olay ortaya çıktı

Kırmızı Oda’daki Kumru’yu izleyen çocuk annesine anlattı! İğrenç olay ortaya çıktı
27 Mart 2021 10:13
A+
A-
İstanbul Pendik’te yaşayan Sevilay U.  bir süre önce 11 yaşındaki kızı E. ile birlikte evde  “Kırmızı Oda” dizisini izliyordu. Dizinin bir sahnesinde, Aslıhan Gürbüz’ün oynadığı “Kumru” Binnur Kaya’nın canlandırdığı ‘Doktor Hanım’ a üvey babası tarafından cinsel tacize uğradığını anlattı. Bu sahneyi gören çocuk, annesine küçüklüğünden beri öz babası Erol U.’nun cinsel istismarına uğradığını itiraf etti.
Küçük kız annesine “Sen uyurken babam bana tacizde bulunuyordu. “Bunları anlatırsan annene zarar veririm, seni boğarım” diyordu. Korkudan hiçbir şey söyleyemedim” dedi. Sevilay U. ertesi gün kızını alıp evden gitmek istedi. Ama eşi izin vermeyerek üzerine yürüdü. Eşinin evden çıkmasını fırsat bilen anne, telefonla polisi aradı. Gözaltına alınan baba iddiaları reddetse de çocuğun cinsel istismarı suçundan tutuklandı.
 
O ANLARI ANLATTI
 
Sevilay U. kızının itiraflarından sonra yaşadıklarını şöyle anlattı: “Kızım olanları anlatınca şok oldum. Meğer babası ben banyodayken, ev işi yaparken kızımı taciz ediyormuş. Hatta kızım benimle uyurken yanımdan alıp odaya götürerek tacizlere devam ediyormuş. 13 yıllık evliliğimiz boyunca beni defalarca aldattı. Evi terk etmek istediğimde dövdü. Birçok kez şiddete uğradım. Hatta kızımı bile daha 5 yaşındayken dövüp dudağını patlattı. Taciz olayını yüzüne söylemek Erol U. istedim ama bana ve kızıma bir şey yapar diye korktum.”
 
ANNE VE KIZINA KORUMA TALEBİ
 
Sevilay U. ve kızının avukatlığını üstlenen Okan Göler, suçun taciz değil istismar düzeyinde olduğunu belirterek, “Şüpheli, öz baba olduğu için suç nitelikli istismar kapsamında. Biz 15-20 yıl hapis istemiyle yargılanmasını bekliyoruz. Anne ve kızı için de 6284 sayılı yasaya göre koruma talep ettik. Konunun takipçisi olacağız” dedi.
 
 
 
KAYNAK:POSTA
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.