enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4532
EURO
34,7313
ALTIN
2.441,41
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

“SİGARA İÇTİĞİM İÇİN UTANIYORUM”

“SİGARA İÇTİĞİM İÇİN UTANIYORUM”
18 Haziran 2021 07:34
A+
A-

Didem Soydan, katıldığı fuarda güzellik sırlarına dair samimi açıklamalar yaparken, sigarayla ilgili dert yandı…

Makyaj sanatçısı Fezi Altun ile birlikte güzellik ve makyaja dair fuara katılanlarla keyifli bir sohbet gerçekleştirerek katılımcılara tüyolar veren Didem Soydan, daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

 

Etkinliğin, pandemi dönemi sonrası gerçekleşen ilk güzellik fuarı olduğunu belirten Soydan, “Burada olmaktan o kadar mutluyum ki anlatamam. Umarım artık pandemiyi hayatımızdan tamamen çıkartırız da işlerimize bakarız” dedi.

Güzellikle ilgili sırlarını açıkladığı sırada sigaradan dert yakınan model, “Sigara içtiğim için utanıyorum. Çünkü o kadar etkiliyor ki insanın cildini. Onun dışında uykuma, beslenmeme çok dikkat ederim. Bir de sigaraya bırakırsam benden iyisi yok” diye konuştu.

Soydan, “Sosyal medyada olumlu olumsuz yorumlar yapılıyor, bunlardan hiç rahatsız oluyor musunuz?” sorusuna, “Altı yıldır fotoğraflarımı yoruma kapalı tutuyorum, o yüzden benim için hiçbir önemi yok kim ne demiş” yanıtını verdi.

“BENDEN LAF ALAMAZSINIZ!”
Burak Deniz ile ilişkilerini noktaladıkları konuşulan Didem Soydan’ın ayrıldığın nedeni olarak ise Deniz’in rol arkadaşı Alina Boz’u kıskandığı iddialarının hatırlatılması üzerine, “Özel hayatımla ilgili konuşmuyorum biliyorsunuz, benden laf alamazsınız” diyerek, soruları geçiştirdi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.