enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4088
EURO
34,8498
ALTIN
2.448,61
BIST
9.880,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Yağmurlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C
Salı Az Bulutlu
18°C

EMİNE ÜN: “TEDAVİM DEVAM EDİYOR, ANNEM YOĞUN BAKIMDA…”

EMİNE ÜN: “TEDAVİM DEVAM EDİYOR, ANNEM YOĞUN BAKIMDA…”
19 Ağustos 2021 16:04
A+
A-

Annesiyle birlikte yaklaşık 10 gün önce koronavirüs testi pozitif çıkan Emine Ün’ün tedavisi hastanede devam ediyor. Sağlık durumu hakkında bilgi veren oyuncu, annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını duyurdu.

Yaklaşık iki yıldır tüm dünyaya kabus gördüren koronavirüs salgınına yakalanan ünlülerden biri de Emine Ün oldu. 43 yaşındaki oyuncu, Şişli’de özel bir hastanede tedavi görüyor.
Hastane odasından paylaşımda bulunan Emine Ün, kendisiyle birlikte Covid 19 testi pozitif çıkan annesinin yoğun bakıma kaldırıldığını belirtti.

“ÜZÜNTÜMÜN TARİFİ YOK”


Instagram’da annesine sarılıp öptüğü bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, “Şu an üzüntümün tarifi yok” derken, kendi sağlık durumu hakkında da bilgi verdi.

“Beni bilenler bilir hastalık paylaşmak hiç hoşuma gitmez, mümkün olduğu kadar kendi içimde yaşarım. Fakat bu sefer malesef öyle olamadı. Yaklaşık 10 gün önce annem ile beraber Covid olduk…”

“Tedavimiz hastanede beraber yan yana devam ediyorken anneciğim maalesef yoğun bakıma kaldırıldı. Ben hastanede tedavime devam ediyorum sağlık açısından daha iyiyim bugün. Uzun uzun yazılacak bişey yok, çünkü şu an üzüntümün tarifi yok…”

“ALLAHIM ANNECİĞİNE ŞİFA VERSİN”
“Öyle çok arayan soran yazan var ki, tanıdığım tanımadığım, hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek için yazmak istedim. Çok teşekkür ederim, sağ olun. Allahım anneciğime, bana ve tüm hastalarımıza şifa versin inşallah.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.