enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu hayatını kaybetti
8 Mayıs 2021 14:47
A+
A-

“Bachelor Party” filmiyle herkesin yakından tanıdığı ünlü oyuncu Tawny Kitaen hayatını kaybetti.

TMZ’nin haberine göre 59 yaşındaki Tawny Kitaen, Newport Beach’te dün vefat etti. Ünlü oyuncunun ölüm nedeni ise henüz açıklanmadı. 

TAWNY KITAEN KİMDİR?

“The Perils of Gwendoline” ve “After Midnight” gibi filmleriyle de adından söz ettiren Kitaen, 14 yaşında şov dünyasına girmişti. 

1976 yılında yayınlanan Gerçeği Söylemek adlı yarışma programıyla ekranlara ilk adımını atan oyuncu,  daha sonra sinemaya geçti. “Bachelor Party” yani “Bekarlığa Veda” filmiyle büyük sükse yaptı.

Tawny Kitaen death & cause of death: what killed Tawny American actress  reportedly dies, age & obituary

Dikkat çeken Tawny daha sonra Whitesnake’in “Is This Love” ve “Here I Go Again” müzik videloarında oynadı. 

Lisedeyken Ratt’in gatiristi Robbin Crosby ile çıkan ünlü oyuncu, grubun “Out of the Cellar” albümünün ve ilk EP’leri “Ratt”in albüm kapağında yer aldı. 

Zorlu bir özel hayatı olan Tawny, 1989’da Whitesnake’in solisti David Coverdale ile evlendi. Ancak bu evlilik sadece 2 yıl sürdü. 

Daha sonra beyzbol yıldızı Chuck Finley ile evlenen Tawny’nin ikinci evliliği de başarısız oldu. Daha da kötüsü, Finley, Twany’nin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti. Bu açıklamadan 3 gün sonra da boşanma davası açtı. 

Madde bağımlılığı olan Tawny Kitaen bu nedenle birkaç kez tutuklanmıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.