enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
16°C
Salı Az Bulutlu
19°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C

İrem Derici: Aşk Benden Uzak Olsun!

İrem Derici: Aşk Benden Uzak Olsun!
2 Kasım 2022 10:33
A+
A-

İrem Derici, Özgür Aras’ın sunduğu “Özgür Aras’la Baş Başa” programına konuk oldu.

BENİM İPİMLE KUYUYA İNİLMEZ

Özgür ruhlu bir kadın olmasının kariyerinin ilk başlarında kendisini çok zorladığını anlatan Derici, “Kendim olacağım diye bu uğurda 6-7 sene çok kan kaybettim. İnsanlar bendeki bu şeyin samimiyet olduğunu artık anladı” diye konuştu. “Benim olayım samimiyet ama çakma samimiyet değil” diyen pop’çu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir koltuk vardı, oraya ben oturdum. O koltuğun muadili yok. O sahte çakma samimiyeti o kadar yemiyor ki halk.”

Derici, özel hayatı hakkında da ilginç açıklamalar yaptı: “Ben de çok ipiyle kuyuya inilecek bir tip değilim. Hayatıma girenlerinde hatası şu; bu kız 10 senedir aynı. Gerçi tipim değişiyor. Git gide güzelleşiyorum, daha da güzelleşeceğim. Ne bulursam yaptıracağım… Çok güzel aşklar yakaladım ama benim yüzümden bitti. Sonra benim çok güzel götürebileceğim ilişkiler oldu, onlarını da beyefendiler mahvetti.”

İrem Derici, artık eskisi kadar cesur olmadığını itiraf etti: “Eski cesurluğum yok. Gerek de yok. Bir şey söylerken artık bir tık düşünmeye başladım. Artık daha kontrollüyüm.”

AŞK BENDEN UZAK OLSUN

Cem Belevi ile ilişkisi olaylı bir şekilde sona eren İrem Derici, aşk hakkındaki soruları da yanıtladı. Artık hayatında aşka yer olmadığını belirten ünlü şarkıcı, “Benden uzak olsun. Artık tarif edecek halim de kalmadı. Aşk ince hastalık” diye konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.