enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5838
EURO
34,7766
ALTIN
2.511,56
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

İrem Derici: Hande Yener’e Aşık Oldum!

İrem Derici: Hande Yener’e Aşık Oldum!
3 Şubat 2022 09:00
A+
A-

İrem Derici, önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Hande Yener’in kırık ayağıyla sahneye çıkmasıyla ilgili konuşan şarkıcı, “Hande’ye aşık oldum” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz gün Nişantaşı’nda objektiflere takılan ve rutin bakımlarını yaptırmaya geldiğini ifade eden ünlü şarkıcı İrem Derici, basın mensuplarıyla konuşarak “Yaş 35’e geliyor. 35 bin bakımımı yaptırdım” dedi.

Derici, geçtiğimiz günlerde fotoğraflarda filtre kullananları eleştiren ve “Fotoğraflarda filtre kullanmak, ciddi bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Bu durum insanı intihara sürükler” diye konuşan Müge Anlıya, “Ne yapayım, dayanamıyorum. Müge Anlı kızıyor diye filtresiz paylaşım yapacağım bundan sonra. Müge ablamı kızdıramam” yorumunda bulunmuştu.

Bu sözleri hatırlatılan Derici, “Videoyu gördüm altına esprili yorum yaptım. Üstüme alınmadım. Dayanamıyorum, çok seviyorum filtreleri” ifadelerini kullandı.

Sevgililer Günü planları da sorulan İrem Derici, “O gün babamın doğum günü. Sevgi dolu bir adam. Onun doğum gününü kutlayacağız” dedi.

Derici, geçtiğimiz günlerde kırık ayağıyla sahneye çıkan Hande Yener hakkında “Hande’ye aşık oldum. Bacağı kırık bir şekilde sahneye çıkmış. O ne asalet. Bende çıkarım ama Hande Kadar güzel olamazdım” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.