enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
17°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

İrem Derici’yi Aldattığı İddia Edilen Cem Belevi’den İlk Açıklama!

İrem Derici’yi Aldattığı İddia Edilen Cem Belevi’den İlk Açıklama!
10 Mayıs 2022 10:37
A+
A-

İlişkileri bir dargın bir barışık giden İrem Derici ile Cem Belevi yine ihanet iddiası nedeniyle ayrıldı.

Cem Belevi’nin, sevgilisi İrem Derici’yi 1997 doğumlu model Nergis Nesrullayeva ile aldattığı konuşuluyor. İddiaya göre; olayı duyar duymaz Nesrullayeva’yı arayan şarkıcı, duydukları karşısında şoke oldu. Modelin, Belevi’yle ilişkisini kabul etmesininin ardından Derici, ikinci defa barıştığı sevgilisini terk etti.

Derici, Instagram hesabından “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler” mesajını yazarak, isim vermeden Belevi’ye göndermede bulundu.

Olay sözler üzerine nasıl bir tavır sergileyecği merakla beklenen Cem Belevi, biten ilişkisi hakkında Gazete Vip isimli hesaba şu açıklamayı yaptı:

“Çok değerli bir meslektaşım var, çok güzel de bir yürek var. Artık onu ne fevrileştirdiyse, ne öfkelendirdiyse bilmiyorum, bir şeyler paylaşmış. Ben kendisini çok sevdim. Hepimiz ilişki yaşıyoruz, inişli çıkışlı. Yürütemedik olmadı. Ben aşk şarkıları yazan, dolu dolu yaşayan, hisleriyle hareket eden bir adamım. Asla bu cümleleri kabul etmiyorum. Yok aldatma, yok başka başka şeyler! Böyle bir şey olabilir mi? Hiçbir zaman böyle bir şey olmadı, olamaz da. Benim aşka böyle bir bakış açım yok. Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Fevrice ağzından çıkanlara, söylediklerine takılmıyorum. Canı sağ olsun. İçi rahat olsun, benim içim çok rahat.”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.