enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2243
EURO
35,0116
ALTIN
2.504,65
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
21°C
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
23°C

IRMAK ARICI ÖZÜR DİLEDİ

IRMAK ARICI ÖZÜR DİLEDİ
11 Eylül 2021 14:38
A+
A-

Irmak Arıcı, geçtiğimiz haftalarda trafikte tartıştığı bir kişinin yüzüne tükürmesi ile tepkilerin odağı olmuştu. Irmak Arıcı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla herkesten özür diledi.

İnternette yayınladığı şarkılardan sonra Mustafa Ceceli ile düet yapan ve popüler hale gelen Irmak Arıcı, trafikte tartıştığı bir sürücünün yüzüne defalarca tükürmesi ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

“Korona salgını varken birine tükürmek suç” diyen adamın kolunu da sıkan genç şarkıcının o anları kameralara yansımıştı.

Tepkilerin odağı haline gelen Arıcı, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunarak özür diledi. Arıcı, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Her şey için özür dilerim, bugüne kadar hayal kırıklığına uğrattığım her kalp için çok üzgünüm, benim aşkım müzik beni onunla tanıdınız onunla affedersiniz biliyorum… Ve hep söylediğim gibi her ne çıkarsa çıksın dilinizden, dillendirdiğim her şarkı sizin sayenizde büyüdü… Milyonlara ulaştı, gönlünüzden öper, çalışarak karşınıza çıkacağım der, müzikle kalmanızı umut ederim sizi seven Irmak…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.