enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

İstanbul’da Metro, Metrobüs ve Otobüsler Çalışıyor Mu?

İstanbul’da Metro, Metrobüs ve Otobüsler Çalışıyor Mu?
25 Ocak 2022 09:35
A+
A-

İstanbul’da etkisini arttıran kar yağışından sonra son dakika haberleri de gelmeye devam ediyor. İstanbul’da metro ve metrobüsler açık mı, çalışıyor mu? İşlerine gidecek milyonlarca İstanbullu bu sorunun yanıtını merak ediyor. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, şehirde özel araçlarla trafiğe çıkışın yasaklandığını belirtti. İstanbul’da metro ve metrobüs çalışıyor mu?

Günlerdir süren uyarıların ardından beklenen kar yağışı İstanbul’da hayatı adeta felç etti. İstanbul’da hayat durdu. Havalimanları ve otogarlardaki seferler iptal edildi. Metro ve metrobüsler çalışıyor mu? Vali Yerlikaya özel araçlarla trafiğe çıkmanın yasaklandığını duyurdu. Dün geceden beri binlerce araç yollarda mansur kaldı. İstanbul’da metro ve metrobüsler açık mı?

SON DAKİKA: BAKANLIK AÇIKLADI! MARMARAY SEFERLERİ ÜCRETSİZ YAPILACAK

Ulaştrma Bakanlığı dün gece yaptığı açıklamada Marmaray seferlerinin ücretsiz şekilde devam edeceğini açıkladı. Özel araçlarla trafiğe çıkmanın yasaklanmasıyla birlikte metrobüs ve metro seferlerindeki yoğunluk da arttı.

METRO VE METROBÜS ÇALIŞIYOR MU?

Dün akşam saatlerinde etkisini arttıran kar yağışıyla birlikte metro ve metrobüslerde de büyük problemler yaşandı. Vatandaşlar büyük kuyruklar oluşturdu. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, metro ve metrobüs seferlerinin yoğun şekilde devam edeceğini belirtti.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.