enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Jim Carrey’den Tepki: Omurgasız Bir Grup İnsan!

Jim Carrey’den Tepki: Omurgasız Bir Grup İnsan!
30 Mart 2022 17:09
A+
A-

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri törenine aktör Will Smith ve programın sunucusu komedyen Chirs Rock arasında geçen kavga olay olmuştu.

Ünlü komedyen, Smith’in eşi Jada Pinkett Smith’in saçlarını kazıtmasıyla ilgili espriler yapınca Smith, oldukça sinirlenmişti. Şakalar üzerinde, “Karımın adını ağzına alma!” diyen Will Smith, Rock’ın şakalarının devam etmesi üzerine sahneye çıkıp, tokat atmıştı.

Yaşanan bu şok edici anın ardından ‘King Richard’ filmindeki rolüyle ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünü almak için seyircinin alkışları eşliğinde sahneye çıkan Smith, aldığı ilk Oscar ile duygulu bir an yaşarken, Rock ile yaşadığı hadise için herkesten özür dilemişti.

Oyuncu ve komedyen Jim Carrey de verdiği bir röportajda Oscar töreninde yaşanan bu olayla ilgili düşüncelerini dile getirdi. Ünlü oyuncu, Will Smith’in ödül almak için sahneye çıktığı esnada herkesin ayağa kalkıp alkışlamasından rahatsızlık duyduğunu söyledi.

Seyirciler için “Hollywood’ dediğiniz omurgasız bir grup insan.” ifadelerini kullanan 60 yaşındaki komedyen, “Smith’in hareketi bana yapılsaydı sabah kalktığım gibi 200 milyon dolarlık bir dava açardım çünkü o video sonsuza dek orada kalacak.” dedi.

Carrey, daha sonra konuyla ilgili “Eğer oturduğunuz yerden bağırmak, bir şeyi onaylamadığınızı göstermek veya Twitter’dan bir şey demek istiyorsanız, sırf birileri bir şey dedi diye sahneye çıkıp birinin yüzünü tokatlamaya hakkınız yok.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.