enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,2596
EURO
34,6852
ALTIN
2.402,77
BIST
10.258,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
22°C
İstanbul
22°C
Açık
Salı Açık
25°C
Çarşamba Az Bulutlu
20°C
Perşembe Çok Bulutlu
17°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C

Johnny Depp- Amber Heard Davasında Karar Çıktı

Johnny Depp- Amber Heard Davasında Karar Çıktı
2 Haziran 2022 09:36
A+
A-

Bir dönem Hollywood’un gözde çifti olan Johnny Depp ile Amber Heard’ün 50 milyon dolarlık “iftira” davasında jüri Depp’in lehine karar verdi.

Ünlü aktör Johnny Depp ile eski eşi Amber Heard arasında tüm dünya tarafından izlenen ‘taciz’ ve ‘iftira’ davası karara bağlandı.

14 saat süren karar alma sürecinin sonunda Jüri, Johnny Depp’i haklı bularak Amber Heard’ün, Depp’e 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetti.

Jüri, aktör Depp’in eski karısını ‘karalamadığını’ tespit ederken, davanın ardından konuşan Johnny Depp, “Jüri bana hayatımı geri verdi, müteşekkirim.” dedi.

Tazminata çarptırılan Amber Heard ise kararın ardından yaptığı açıklamada, “Bugün hissettiğim hayal kırıklığı kelimelerin ötesinde.” dedi.

Depp, eski eşi Heard’ün kendisini ‘aile içi istismarı temsil eden bir halk figürü’ olarak gösterdiğini öne sürerek 50 milyon dolarlık bir dava açmıştı.

Heard ise Depp’in suçlamalarını “aldatmaca” olarak nitelendirerek Depp’in kendisini karaladığını söylemiş ve 100 milyon dolarlık bir dava açmıştı. Depp, Heard’e veya herhangi bir kadına vurduğunu reddetmiş ve ilişkilerinde şiddete başvuranın Heard olduğunu söylemişti.

Depp ve Heard, 2011’de “The Rum Diary” çekimleri sırasında tanışmış ve Şubat 2015’te evlenmişlerdi. 2017’de ise boşanmışlardı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.