enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Johnny Depp Karayip Korsanları’na Dönüyor Mu?

Johnny Depp Karayip Korsanları’na Dönüyor Mu?
28 Haziran 2022 12:14
A+
A-

Amber Heard ile olaylı bir boşanma süreci geçiren ve hakkında ‘şiddet’ ve ‘cinsel istismar’ iddiaları nedeniyle 4 yıl önce ‘Karayip Korsanları’ serisinden çıkarılan Johnny Depp cephesinde yeni bir gelişme yaşandı. Eski eşi Amber Heard ile karşılıklı açtıkları iftira davasını kazanan Johnny Depp’in Karayip Korsanlarına dönmesi için yapımcının yeniden teklif götürdüğü iddia edildi.

Tüm dünyanın yakından takip ettiği Johhny Depp ile Amber Heard’ın karşılıklı olarak açtığı “iftira” davası 1 Haziran’da sonuçlandı. Johhny Depp’i haklı bulan jüri Amber Heard’ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine karar vermişti. Johnny Depp, davanın sonuçlanmasının ardından “Jüri bana hayatımı geri verdi, müteşekkirim.” demişti.

Heard’ün ‘şiddet’ ve ‘cinsel istismar’ iddialarında bulunmasının ardından Depp, en başından beri yer aldığı Karayip Korsanları serisinden çıkarılmıştı. Ancak yaşanan bir gelişme ünlü aktörün hayranlarını heyecanlandırdı.

JOHNNY DEPP KARAYİP KORSANLARI’NA DÖNÜYOR MU?

İngiliz ve ABD basınında yer alan haberlere göre; Johnny Depp’i ‘Karayip Korsanları’nın kadrosundan çıkaran yapım şirketi şimdi de ‘Kaptan Jack Sparrow’ karakterini canlandırması için aktöre bir teklifte bulundu. Yine aynı iddialara göre; Depp’e rol için teklif edilen ücret 300 milyon dolar. Hatta yapım şirketinden bir kaynağın, “Umarım Johnny Depp bizi affeder.” dediği de ileri sürüldü.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.