enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4481
EURO
34,4526
ALTIN
2.489,25
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
17°C

KAÇAK AŞIKLAR EL ELE!

KAÇAK AŞIKLAR EL ELE!
31 Temmuz 2021 12:16
A+
A-

Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin bir süredir aşk yaşadığı Ecem Çırpan ile ilk kez görüntülendi. El ele kameralara yansıyan ünlü çiftten Lider Şahin, ‘Yeni şarkımı bitirdim klibe gireceğim bu hafta Ağustos gibi çıkaracağız.’ sözleri ile yeni şarkısının müjdesini verdi.

Didem Soydan ile ilişkisini noktalamasından sonra geçtiğimiz ocak ayında Ecem Çırpan ile aşk yaşamaya başlayan Selami Şahin’in oğlu Lider Şahin, sevgilisi ile ilk kez görüntülendi.

Lider Şahin, Miss Turkey 2015 birincisi olan sevgilisi Ecem Çırpan ile bir kafede oturdu ve çift daha sonra el ele görüntülendi.

Basın mensupları ile sohbet eden Lider Şahin, şunları söyledi: ‘Yeni şarkımı bitirdim klibe gireceğim bu hafta Ağustos gibi çıkaracağız.

Sıkıntılı bir dönem ama önümüze ve şarkılarımıza bakacağız. Babamla hayalimizde ortak bir şey yapmak var, neden olmasın? Belki bir gün o da olur. Babam her zaman destekçim’

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.