enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3122
EURO
35,1016
ALTIN
2.279,32
BIST
8.962,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Kalçalarından yağ aldırıp göğüslerine enjekte ettirdi

Kalçalarından yağ aldırıp göğüslerine enjekte ettirdi
22 Şubat 2021 10:47
A+
A-

Oyuncu Jessika Power kalçalarından yağ aldırıp göğüslerine enjekte ettirdi ve göğüslerini büyüttü! Power hayranlarının “Gerçek mi’ sorusuna ise “Evet” dedi.

Oyuncu Jessika Power, plastik cerrahiye olan aşkını tartışmaktan hiç çekinmedi. 28 yaşındaki oyuncuya bir hayranı göğsünün gerçek olup olmadığını sordu. Jessika Power bu soruya açık açık yanıt verdi.

Power göğsünü tutarak bir video yayınlayarak ‘Göğüslerim gerçek. Yani temelde kalçalarımın yan tarafındaki yağı aldılar ve göğüslerime enjekte ettiler. Teknik olarak gerçek, çünkü silikon yok ve sadece benim yağım var” dedi.

Jessika Power 2019’da kalçalarından yağ hücrelerinin alınmasını içeren pahalı bir meme kaldırma operasyonu geçirdi.

Jessika Power açıklamasında, kalçalarındaki sorunlu bölgeleri düzeltirken aynı zamanda göğsünün boyutunu artıracağı için yağ transferine karar verdiğini açıkladı.

Ünlü oyuncu “Hâlâ gerçekten yumuşak ve doğal bir göğüs gibi esnekler, ancak biraz daha sertler. Ayrıca, hala hareket edebiliyorlar” diyerek hayranlarını şaşırttı.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.