enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5995
EURO
34,7919
ALTIN
2.496,49
BIST
9.444,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Kerem Bürsin, En Büyük Hayalini Açıkladı!

Kerem Bürsin, En Büyük Hayalini Açıkladı!
29 Aralık 2021 11:12
A+
A-

ALEM Dergisi’ne konuk olan Kerem Bürsin, hayallerini ve Hande Erçel ile olan ilişkisini anlattı. Bürsin en büyük hayallerinden birinin kalabalık bir aileye sahip olmak olduğunu söyledi.

Oyuncu Kerem Bürsin, ALEM Dergisi’nin son sayısına konuk oldu. Kendisi hakkında merak edilenleri paylaşan Bürsin, magazin gündeminde oldukça önde olan Hande Erçel ile ilişkisi hakkında da samimi açıklamalarda bulundu.

Baba olma hayali olduğunu belirten Bürsin, şunları söyledi:

Galiba yaşlandım gibi hissediyorum çünkü ben hep genç baba olmayı istiyordum. Hem istiyorum hem de büyük bir sorumluluk. Böyle bir dünyaya yeni bir hayat getirmek beni korkutuyor. Bunu yapabilir miyim bilmiyorum. Kendimizi tüketime adamış vaziyetteyiz. Günün sonunda hayatta her şey olabilir… Ondan kısmetimde varsa müthiş yoksa sıkıntı yok.

Kalabalık bir aileye sahip olmayı çok isteyeceğini belirten ünlü oyuncu, “Keşke çok çok isterdim. En büyük hayallerimden biri bacağımda, kafamda, kolumda çocuklarım olsun ama dediğim gibi insanlığın gidişatıyla ilgili endişelerim var maalesef…”

“Hande ile iki meslektaş olarak fikir alışverişinde bulunur musunuz ya da birbirinizi eleştirdiğiniz olur mu?” sorusunu yanıtlayan Bürsin;

“Fikirlerimizi veya mesleki hayallerimizi konuşuruz, bir film seyrederken onun üzerine senaryosu olsun, detaylı sohbetler ederiz. Hande görüntü yönetmenliğine çok ilgi duyuyor. Çoğu kez filmi geri sarıp ilgimizi çeken planları kurulan değişik kadrajlar üzerine konuşuruz. Bir yandan da işi ilişkimize çok karıştırmamaya özen gösteriyoruz.”

Bürsin, ilişkide nasıl biri olduğunu ise şu sözlerle anlattı:

“Bence harika biriyim. (gülüyor) Şaka bir yana gerçekçi biriyim. Bir ilişkide kimsenin kısıtlanmaması ve karşısındakini değiştirmeye çalışmaması gerekiyor. Çünkü sonra şöyle bir şey oluyor kişiyi değiştiriyorsun sonra değiştirdiğin kişiyi sevmemeye başlıyorsun ardından ayrılık sürecinde beraber olduğun kişi öz haline dönüyor ve sen “Ne kadar harika biriymiş” diyorsun. Ben beraber olduğum insanla eğlenmeyi, onu güldürmeyi seviyorum. Biriyle beraber bir ilişkiye başladıysan tamamen filtresiz ve doğal olmak önemli yoksa sağlıklı bir yol olmaz diye düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.