enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3684
EURO
34,9598
ALTIN
2.325,27
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
21°C
İstanbul
21°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Khloe Kardashian taşıyıcı anne arıyor

Khloe Kardashian taşıyıcı anne arıyor
15 Mayıs 2021 07:41
A+
A-

Doktoru hamile kalman çok riskli deyince bu yönteme başvurdu

Basketbolcu Tristan Thompson ile birlikteliğinden True adında bir kızı olan Khloe Kardashian’a doktorlar, hamile halırsa kendisi ya da bebeğinin hayatının tehlikeye girebileceğini anlattı. Kardashian, bunun üzerine taşıyıcı anne seçeneğini değerlendirmeye başladı.

Kendisini aldatan basketbolcu eski sevgilisi Tristan Thompson ile yeniden bir araya gelen Amerikalı televizyon yıldızı Khloe Kardashian, ikinci kez anne olmak istiyor. Ancak tüp bebek denemek isteyen çifte doktorlar kötü bir haber verdi.

HAMİLE KALMASI ÇOK RİSKLİ

Doktorları, Kardashian’ın ikinci kez hamile kalmasının kendisi için büyük bir risk olduğunu açıkladı. Bunun üzerine ikili, taşıyıcı anne seçeneğini değerlendirmeye başladı ve bu konuda faaliyet gösteren bir ajansla çalışma kararı aldı.

TERAPİST İLE GÖRÜŞTÜLER

Bu konu, seyircisine veda etmeye hazırlanan ‘Keeping Up With The Kardashians’ın yeni bölümünde ele alındı. Khloe Kardashian, sevgilisi ile birlikte çıktığı ikinci bebek yolculuğunun bazı ayrıntılarını bu programda da gözler önüne sendi.

36 yaşındaki Kardashian ve Thompson, online olarak taşıyıcı anne ile bebek sahibi olmak isteyen ailelere destek veren bir terapist ile görüştü.

İTİRAF ETTİ

Onlara, yardım etmek için hazır olduğunu anlatan terapist, çifte bazı sorular sordu.

Bu arada terapistin, taşıyıcı annenin beklenmedik sebeplerle hamileliği sona erdirmek isteyebileceğini hatırlatması üzerine Kardashian, bu konuda çekinceleri olduğunu itiraf etti.

Sevgilisi Thompson ise Khloe Kardashian’ı taşıyıcı annelik sürecine güvenmesi konusunda ikna edeceğini açıkladı.

ABLASINDAN DESTEK ALIYOR

Ünlü isim, bu süreçte en çok kendisi de iki çocuğunu taşıyıcı anne yöntemiyle kucağına alan ablası Kim Kardashian’dan destek alıyor. 

YUMURTALIKLARINI DONDURMUŞTU

Öte yandan Khloe Kardashian, Thompson ile ayrı kaldığı süreçte annesi Kris Jenner ile geleceği hakkında konuşmuştu. Henüz biriyle tekrar ilişki yaşamaya hazır olmadığını söyleyen Kardashian, yumurtalıklarını dondurma karar aldığını belirtmişti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.