enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3310
EURO
35,0618
ALTIN
2.285,03
BIST
8.986,55
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Koray Candemir’ın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Koray Candemir’ın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı
8 Nisan 2022 15:54
A+
A-

Kargo Grubu’nun eski solisti Koray Candemir’in 9. kattan düşerek hayatını kaybeden annesi Solmaz Candemir (81), son yolculuğuna uğurlandı. Candemir, annesinin ölümü ile ilgili konuşmazken, kardeşi Durul Candemir ise, “Vertigo rahatsızlığı vardı. Hiç beklenmedik bir olay yaşandı” dedi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında Kadıköy Kozyatağı Mahallesi’ndeki bir sitede meydana geldi. İddiaya göre; Şarkıcı Koray Candemir’in annesi Solmaz Candemir, yaşadığı 18 katlı binanın 9. katında camları silmek istediği sırada düştü.

Olayı gören site sakinleri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri Solmaz Candemir’in hayatını kaybettiğini belirledi.

Solmaz Candemir’in cenaze namazı ise bugün Kadıköy Erenköy Mahallesi’ndeki Galip Paşa Camii’nde cuma namazına müteakip kılındı.

Cenazede Koray Candemir’i “Mor ve Ötesi” grubunun solisti Harun Tekin, şarkıcı Ferhat Göçer, oyuncu Mert Fırat ve Beste Bereket de yalnız bırakmadı. Törende Koray Candemir, kardeşi Durul Candemir ile birlikte taziyeleri kabul etti.

Annesinin ölümü ile ilgili konuşan Durul Candemir, “Hiç beklenmedik bir olay yaşadık. Gerçekten çok üzgünüz, yani hayat dolu bir insandı. Vertigo rahatsızlığı vardı. Allah’ın takdiri…” şeklinde konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.