enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
13°C
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C
Salı Az Bulutlu
23°C

Linet’e Tepki Gösteren Aslı Şen Özür Diledi!

Linet’e Tepki Gösteren Aslı Şen Özür Diledi!
29 Ekim 2021 12:41
A+
A-

Şarkıcı Linet, geçtiğimiz hafta sonu Maslak’taki bir mekanda sahne aldı. Linet’i dinlemeye gidenler arasında Aslı Şen ve onun kadın arkadaşları da vardı. Şen, ilerleyen dakikalarda Linet’in sahnedeki tavırlarını eleştirerek, ünlü şarkıcıya adeta ateş püskürdü.

“ADABI MUAŞERETTEN BİR HABER!”

Linet’in kendi masalarına selam vermemesine tepki gösteren Şen, “Sanatçımız altı kadından oluşan masamıza bir an olsun gözünün ucuyla bile bakmazken, her nedense tüm erkekli masalara gülücükler gönderiyordu. Adabı muaşeretten bir haber!” sözleriyle ünlü şarkıcıyı hedef aldı.

“DOĞRU KELİMELERİ SEÇEMEDİM”

Çok konuşulan bu tepki sonrası Aslı Şen, önceki gün katıldığı bir etkinlikte görüntülendi.

Konuya açıklık getiren Şen, anlatmak istediğini yanlış dile getirdiği için kamuoyundan özür diledi. Şen, “Çok üzgünüm. Böyle saçma bir gündem yarattığım için halktan özür diliyorum.” dedi.

Ünlü iş kadını, Linet’in “Tüm misafirlerim benim için kıymetlidir” sözlerine de yanıt verdi. Şen, “O da bizim için kıymetli. Olmasa zaten gitmezdim. Oradaki davranış biçimi bana göre doğru değildi. Duygularımı ifade ederken doğru kelimeleri seçemediğimi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı. Şen, son olarak ise koronavirüse yakalanan Linet’e geçmiş olsun dileklerini yolladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.