enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4491
EURO
34,4771
ALTIN
2.475,57
BIST
9.609,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
19°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
15°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Mert Ramazan Demir: Olay Çok Büyüdü

Mert Ramazan Demir: Olay Çok Büyüdü
20 Aralık 2022 10:51
A+
A-

Mert Ramazan Demir, “Yalı Çapkını” dizisindeki partneri Afra Saraçoğlu yüzünden Kubilay Aka ile kavga ettiği iddialarına yanıt verdi. Olaylı geceyi anlatan ünlü oyuncu, “O olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Biz Afra ile çok eski arkadaşız” dedi.

Mert Ramazan Demir, yapım şirketinin gecesinde Kubilay Aka ile kavga ettiği haberleri hakkında konuştu. Aka’nın yakın arkadaşı Mert Yazıcıoğlu’nun sevgilisi Afra Saraçoğlu ile samimiyetinden rahatsız olduğu için üzerine yürüdüğü iddia edilen ünlü oyuncu olay geceyle ilgili şunları söyledi:

“Olay çok büyüdü. Gereksiz gündem oldu. Hiçbir şekilde tartışmaya girmedim ve kavga etmedim. Göz göze bile gelmedim. Bizim Afra ile samimiyetimiz zaten yeni değil, çok eski arkadaşız. Mevzu saçma sapan bir yere gitti. Ufak tefek oyunlarla manipülasyona uğradı herkes, mevzu başımıza patladı.”

Mert Ramazan Demir, “Kubilay Aka ‘Ne yapıyorsun sen?’ dedi mi?” sorusunu “Öyle bir şey oldu. Ama göz göze gelinme ve kavga yaşanmadı” diye yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.