enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5688
EURO
34,7210
ALTIN
2.488,71
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
14°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
20°C

Merve Dizdar: Depresyona Sürüklendim

Merve Dizdar: Depresyona Sürüklendim
5 Ocak 2023 11:11
A+
A-

Final yapan ‘Masumlar Apartmanı’ dizisindeki performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Merve Dizdar, itirafıyla dikkat çekti. O dönem haftada beş gün sete giden oyuncu, tüm alışkanlıklarından vazgeçtiğini söyleyerek, “Her günü travma, her gün ağlıyordum, perdeleri bile açmıyordum” açıklamasıyla dikkat çekti.

Merve Dizdar, GQ dergisine röportaj verdi. Yayınlandığı dönemde ses getiren “Masumlar Apartmanı” dizisinde ‘Gülben’ karakterine hayat veren Dizdar, o rol yüzünden depresif bir ruh haline girdiğini itiraf etti.

“PERDELERİ AÇMIYORUM, KARANLIKTA OTURUYORUM”

Dizdar; “Beş gün set vardı, her günü travma, her gün ağlıyordum. Ben her sabah perdelerimi açarak güne başlarım normalde. Çekimler sürerken fark ettim ki, perdeleri açmıyorum, karanlıkta oturuyorum. O derece etkiliyor beni rol. Kendimi ne kadar korusam da bir depresyona sürüklüyor. Buna rağmen Masumlar başıma gelmiş en güzel şeylerden biri” açıklamasında bulundu.

“EMPATİ OYUNCUNUN EN ÖNEMLİ SİLAHI”

Merve Dizdar sözlerini şöyle sürdürdü:

“Bence empati bir oyuncunun en önemli silahı. Bu bende fazla var ve zor bir şey. İnsanı daha iyi anlamayı sağlıyor ki, bizim işimiz de insanı anlamak. İşim bittikten sonra oynadığım karakteri bırakamadığım için belki de Gülben bu kadar farklı ve üzerine hâlâ konuşabildiğimiz bir karakter olmuştur.”

“BENİ YILDIRAMAZLAR!”

Ünlü oyuncu hakkındaki olumsuz yorumlarla ilgili de konuştu:

“Ün seni böyle yaptı diyorlar ama hayır, ün beni bir şey yapmadı. Yapamaz da, çünkü ün benim yol göstericim değil. Ben ünlü olmasaydım da mesleğimi yapardım. Ün mü yani insanları şımartan? En azından benim için bu geçerli değil. Ben tiyatrocuyum. Tiyatro disiplini aldım, ailemden de böyle eğitim aldım, böyle büyüdüm. Benim şımarmam çok zor. Beni parasızlık da etkilemez, ben parasızlık gördüm. O yüzden bana her şeyi desinler ama bunu demesinler. Ben işçi çocuğuyum, beni böyle yıldıramazlar!”

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.