enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
18°C
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Merve Özbey: Ruhum Hep Arabesk

Merve Özbey: Ruhum Hep Arabesk
28 Mayıs 2022 08:40
A+
A-

Merve Özbey, önceki gün 16 Haziran’da ereceği konserin hazırlığı için stüdyoya girdi.

Özbey, provalar arasında basın mensuplarıyla bir araya gelmeyi de ihmal etmedi.

“Maximum Uniq Açıkhava konseri için provalar başladı. Arkada dev bir orkestra görüyoruz. Hazırlıklar nasıl gidiyor?” sorusunu Özbey, “Çok heyecanlıyız. Uzun süredir çok emek verdiğimiz bir iş. ‘Tamamen Arabesk’in açık havada olması bizim için çok önemli. Burada gördüğünüz 23 kişi, hepsi birbirinden yetenekli müzisyenler. Onlarla beraber inanılmaz bir müzik ziyafeti vereceğiz” diyerek yanıtladı.

Büyük ilgi gören ‘Tamamen Arabesk’ projesiyle alakalı da konuşan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

“Popçu olarak tanındım, ama benim ruhum hep arabesk. Dinlediğiniz pop altyapılarının üzerinde hep arabesk söyleyen bir kadın vardı. Ruhumla kavuştuğum için çok mutluyum. Bunu da konserde yansıtmaya çalışacağım.”

“HAMİLELİK BİR HASTALIK DEĞİL”

“Yoğun bir konser programınız var. Hamilelik devam ediyor, sahneleriniz iki can olarak nasıl geçiriyor?” sorusunu ise Özbey, “Çok güzel gidiyor. Sağlığım elverdiği sürece çalışmaya devam edeceğim çünkü hamilelik bir hastalık değil. Ben evde otursam daha çok hastalanırım. Tek amacımız ikinci çocuğumuzu sağlıkla kucağımıza almak. Finali 20 Ağustos’ta yapacağım” diyerek yanıtladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.