enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3266
EURO
35,0806
ALTIN
2.297,91
BIST
8.987,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Açık
20°C
İstanbul
20°C
Açık
Cuma Az Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Mesut Özil formasını bağışladı

Mesut Özil formasını bağışladı
31 Mayıs 2021 05:59
A+
A-

50 FORMA İMZALADI

Dünyanın her yerinde sayısız ihtiyaç sahibine yardım eli uzatan Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Mesut Özil, TOGEM-DER’in düzenlediği ve geliri Filistinli çocuklara bağışlanacak ‘Artsın Eksilmesin Dönüşüm Pazarı’ için 50 forma imzaladı.

 

Mesut Özil formasını bağışladı

 

Formalar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan ve hayırsever işinsanlarının katıldığı özel bir davette 5 dakikada satıldı. Emine Erdoğan da forma alarak çarşıya katkıda bulundu.

 

Mesut Özil formasını bağışladı

 

Etkinlik sonunda elde edilecek gelir, TOGEM-DER’in Kızılay’la imzaladığı protokole göre Filistinli çocukların ihtiyaçları için kullanılacak. 31 Mayıs-13 Haziran’da Üsküdar Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek ‘Dönüşüm Pazarı’nda ünlü isimlerin kıyafetlerinin de bulunduğu eşyalar da satışa sunulacak.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.