enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4297
EURO
34,4575
ALTIN
2.489,12
BIST
9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C

Meteoroloji Açıkladı: Bugün Ve Yarın Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Açıkladı: Bugün Ve Yarın Hava Nasıl Olacak?
15 Aralık 2022 09:46
A+
A-

Meteoroloji 15 Aralık hava durumu raporunu yayımladı. Buna göre perşembe ve cuma günleri İstanbul ve çevre illerinde sağanak yağış bekleniyor. Cumartesi günü yağışların ülkeyi terk edeceği tahmin edilirken Pazar günü yer yer yağmur bekleniyor. İşte yurt genelinde 15 Aralık hava durumu…

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı son değerlendirmelere göre; Türkiye genelinde hava çok bulutlu ya da parçalı bulutlu olacak. Aynı zamanda Marmara bölgesi Balıkesir ve Bilecik dışında sağanak yağış görülecek.

Antalya, Doğu Akdeniz, Batı Karadeniz’in batı kesimleri, Doğu Karadeniz, İç Anadolu’nun doğusunda yağış bekleniyor. Doğu Anadolu’nun batı kesimleri ile Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinde ise karla karışık yağmur görülecek.

Hava sıcaklığı: Yağış alan yerlerde 2 ila 6 derece azalacağı, Marmara’nın batısında 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı, iç kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Rüzgar: Genellikle güney ve güneydoğu, Marmara, Kuzey Ege, Batı Karadeniz kuzeyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz kıyılarında yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak eseceği tahmin ediliyor.

Kuvvetli yağış uyarısı: Yağışların Akdeniz bölge geneli, Samsun, Çorum, Amasya, Tunceli, Malatya, Gaziantep, Kilis, Adıyaman, Kırıkkale, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Karaman, Konya’nın kuzey ve batısı ile Ankara’nın güney ve doğu çevrelerinde yer yer kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

Kuvvetli rüzgar uyarısı: Rüzgarın Batı Akdeniz kıyılarında güney ve güneydoğu yönlerden yer yer kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (ulaşımda aksamalar, çatı uçması, ağaç ve direklerin devrilmesi, soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve çok bulutlu, Bilecik ve Balıkesir hariç bölgenin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.