enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Parçalı Bulutlu
19°C
İstanbul
19°C
Parçalı Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
22°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C

Mihriban Hurmacı: Özer Beni Kendisine Muhtaç Etti!

Mihriban Hurmacı: Özer Beni Kendisine Muhtaç Etti!
8 Şubat 2022 17:28
A+
A-

Mihriban Hurmacı ve Özer Hurmacı çifti geçen sene boşanma kararı almış ve daha sonra bu kararlarından vazgeçmişlerdi. Mihriban Hurmacı geçtiğimiz günlerde eşi tarafından darp edildiğini açıklamıştı. Yaşadığı şiddeti canlı yayında anlatan Mihriban Hurmacı, ekonomik şiddete uğradığını da belirtti.

Almanya’da doğup büyüyen Mihriban Hurmacı, 2015 yılında Özer Hurmacı ile Trabzon’da evlendi. Mihriban Hurmacı, iki sene önce ilk kez şiddete maruz kaldığını açıkladı. Sorunlu bir evliliklerinin olduğunu belirten Hurmacı, eşi Özer Hurmacı’nın cep telefonunda gördüğü kadın fotoğrafları ve mesajlar yüzünden tartışma çıktığını ve eşinin kendisine şiddet uyguladığını iddia etti.

Bugün ‘2. Sayfa’ programının canlı yayına katılan Mihriban Hurmacı, olaylı geceyi ve geçmiş dönem yaşananları anlattı:

“Olay perşembe günü oldu. Yemekteydik, her şey normaldi. Sonra eve geçtik, Özer çocuklarla yukarıdayken içime bir his doğdu telefonuna baktım. Orada kadınlarla mesajlaşmalarını gördüm.

Yukarı çocukların yanına çıktım, ‘kim bu kadınlar?’ diye sordum. Telefonunu kurcaladığım için kızdı, aldı elimden. Orada tartışma başladı. Beni itti bağırıp, çağırdı. Oğlumun odasına itti yüzümü yumruklamaya başladı. Saçımdan tutup kafamı cama vurdu. Şok geçirdim. Çocuklar koridorda olanlara şahit oldu, ağladılar.”

Özer Hurmacı ile daha önce de boşanmanın eşiğine gelen Mihriban Hurmacı neden barıştıklarını da açıkladı:

“Ben Özer’i çok seviyordum. Ondan dolayı barıştım. Burada tek başımaydım, bunu çok iyi kullandı.”

“Sadece ben varım, benden başka kimse sana bakamaz’ noktasına getirdi. Ailem de çok uzaktaydı yalnız kaldım. Bu son olayla Özer’e olan sevgim bitti.Özer’in hem sürekli hem de gündelik kız arkadaşları vardı, sürekli inkâr ediyordu.”

“Astroloji olayı tamamen uydurma. Bana hep şöyle söylüyordu; ‘onlar seni kıskanıyor, nazar’ deyip geçiştiriyordu. Özer’in beni aldattığını görmem için fal baktırmam gerekmiyor, telefonuna bakmak yeterli.”

“2015 yılında Almanya’dan Türkiye’ye Özer’i sevdiğim için geldim. Tek başıma geldim, hiç kimsem yoktu. Ona güvendim. Hiç ihanet etmedim, üç çocuğumuz oldu. Kendisi sürekli dışarıdaydı, kampta maçta… Ben bütün arkadaşlarımdan koptum. Özer beni yalnızlaştırdı, ona muhtaç olmamı istedi.”

“Özer son zamanlarda 500 TL – 1000 TL gönderiyordu çocuklar için. Şu an benim kullandığım arabanın benzini bin TL’den fazla… Sen bana bin TL gönderiyorsun ama ben senin üç çocuğuna bakıyorum. Bundan sonra Özer ile barışmam asla söz konusu değil.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.