enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5877
EURO
34,8539
ALTIN
2.496,12
BIST
9.657,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Yağmurlu
14°C
İstanbul
14°C
Yağmurlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
22°C

Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği Tarafından İptal Edildi! Belediye Başkanı’ndan Açıklama

Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği Tarafından İptal Edildi! Belediye Başkanı’ndan Açıklama
23 Ağustos 2022 16:05
A+
A-

Türkiye’nin en geniş katılımlı müzik etkinliklerinden biri olan Milyon Fest’in Fethiye’deki etkinliği, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi. Konuya ilişkin Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, gerekçe olmadığını ve yargıya başvuracaklarını belirtti.

Türkiye’nin en büyük müzik festivallerinden olan Milyon Fest’le ilgili müzik severleri üzecek bir haber geldi. Muğla’nın Fethiye ilçesinde, 1-4 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Milyon Fest Fethiye, Muğla Valiliği tarafından iptal edildi.

İptal kararına ilişkin konuşan Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, alınan kararın gerekçesi olmadığını ifade ederek, “Biz idari mahkemeye başvuracağız. Kendine yakın insanların konserleri iptal edilmiyor.” dedi.

Geçtiğimiz haftalarda Balıkesir’de düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali de Burhaniye Kaymakamlığı tarafından iptal edilmiş ve yargıya taşınmasının ardından yeni bir tarihle düzenleneceği belirtilmişti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.