enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,3669
EURO
34,9579
ALTIN
2.325,33
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
24°C
Salı Az Bulutlu
18°C

Müge Anlı’nın Bir Rakibi Daha Ekranlara Veda Ediyor!

Müge Anlı’nın Bir Rakibi Daha Ekranlara Veda Ediyor!
17 Aralık 2021 10:52
A+
A-

Ünlü haberci Ece Üner’in hafta içi her gün Kanal D ekranlarında sunduğu Ece Üner ile Susma programı yayından kaldırılıyor. Gündüz kuşağının iddialı programlarından olan ve Müge Anlı ile Didem Arslan Yılmaz’a karşı reyting mücadelesi veren Üner, bugün son kez seyirci karşısına çıkmış olacak.

Kanal D’nin gündüz kuşağında yer alan Ece Üner ile Susma programı hakkında final kararı alındı. Diğer kanallardaki rakipleri Müge Anlı ve Didem Arslan Yılmaz’ın programları gibi karmaşık ilişkileri ve kriminal olayların çözüldüğü program, reytinglerde beklenileni veremedi.

Kanal D’de ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Ece Üner ile Susma, 17 Aralık Cuma günü son defa seyirci karşısına çıkacak. Medyatava’nın haberine göre, ilk olarak 9 Ağustos’ta yayınlamaya başlayan program, 95. bölümüyle final yapacak.

Başarılı haberci Ece Üner’in sunduğu program, diğer kanallarda yayınlanan gündüz kuşağı programlarının reytinglerde gerisinde kalmıştı.

Uzun yıllar Show TV’de ana haber bültenini sunan Ece Üner, geçtiğimiz yaz kanaldan istifa ederek Kanal D’ye transfer olmuştu.Kendisi gibi haberci olan ve Kanal D Ana Haber’i sunan Deniz Bayramoğlu ile evli olan Üner, eşiyle aynı kanalda çalışmaya başlamıştı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.