enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5777
EURO
34,8293
ALTIN
2.419,06
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
24°C
İstanbul
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
20°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Müge Anlı’nın Gözlerden Uzak Büyüttüğü Kızı, Annesinin Kopyası Oldu

Müge Anlı’nın Gözlerden Uzak Büyüttüğü Kızı, Annesinin Kopyası Oldu
21 Temmuz 2022 10:15
A+
A-

Müge Anlı, Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenerek ikinci kez dünyaevine girmişti. Daha önce bir evlilik yapan ve bu evliliğinden bir kızı bulunan Müge Anlı’nın kızı ortaya çıktı. Gözlerden uzak büyüyen genç kız, aynı annesinin kopyası çıktı.

Müge Anlı’nın kızı Lidya, kameralardan uzak bir hayat sürüyor. Annesi Müge Anlı, geçtiğimiz ay İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evlenen Lidya’nın son hali ortaya çıktı. Şimdi 20 yaşında olan Lidya, Koç Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde okuyor. Tarzını değiştiren Lidya, birebir annesi oldu.

MÜGE ANLI’NIN KIZI LİDYA ANNESİNİN KOPYASI OLDU

Saçları sarı olan Lidya’nın yüzü de annesine benziyor. Lidya da annesi gibi akademik eğitimini hukuk alanında sürdürüyor.

İşte Müge Anlı’nın kızı Lidya’nın şimdiki hali!

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.