enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,4251
EURO
34,6550
ALTIN
2.384,75
BIST
10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
16°C
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
18°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C

Müge Boz: Tedirginiz…

Müge Boz: Tedirginiz…
10 Mart 2023 11:00
A+
A-

Müge Boz ve basketbolcu eşi Caner Erdeniz, kızları Vina ile birlikte Etiler’deki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

Yaşanan deprem felaketleri sonrası hayata dönmeye çalıştıklarını belirten Boz, “Hayatımıza yavaş yavaş devam etmeye çalışıyoruz. Elimizden geldiğince yardımlarımız yapmaya çalışıyoruz. Vina’ya çok bir şey belli etmemeye çalışıyoruz. Bu şekilde günler geçiyor. En azından o bölgedeki insanlara yardımımızın dokunması için biraz biraz kendimizi toparlamamız gerekiyor. Bu anlamda yardımlarında sürdürülebilir olması gerekiyor. Herkes çok büyük bir heyecanla yardımların en iyisini yaptı. Buna devam etmemiz gerekiyor. Biz de o anlamda kendi çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu.

Ünlü isimlerin deprem bölgesine düzenlediği moral ziyaretleri kendisine hatırlatılan Müge Boz, yakın zamanda bölgeye gitmek istediğini söyledi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Boz, “Benim de böyle bir planım vardı fakat sağlıkla ilgili ufak bir durumum olduğu için onların en son gittiği zamanı kaçırdım. Başka bir organizasyon için tarih bekliyoruz. Çok kısa zamanda ben de, Caner de oraya ziyarette bulunmayı istiyoruz. Çok yakın zamanda hazırlıkları bitirip, gitmiş olacağız” ifadelerini kullandı.

Ünlü oyuncu, beklenen İstanbul depremi nedeniyle korku yaşadıklarını ifade etti. Müge Boz, “Tabii ki herkesin olduğu gibi bizim de deprem korkumuz var. Çok fazla gidiş, kaçış gibi şeyleri düşünmek istemiyorum. ‘Kendi evimizde neler yapabiliriz?’ diye düşünüyoruz. Tabii ki tedirginiz. Bu bölge ile ilgili alınması gereken önlemler umarım en kısa zamanda alınır” şeklinde konuştu.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.