enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
32,5433
EURO
34,9184
ALTIN
2.430,06
BIST
9.709,30
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
20°C
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
16°C
Pazar Az Bulutlu
16°C
Pazartesi Az Bulutlu
18°C

Müjde Uzman’dan Oğuzhan Uğur Açıklaması

Müjde Uzman’dan Oğuzhan Uğur Açıklaması
5 Nisan 2022 13:21
A+
A-

Her perşembe Instagram’dan canlı gerçekleşen ‘Mert Vidinli’yle Sıkıştıran Sorular’ programının bu haftaki konuğu Müjde Uzman oldu.

Bir takma adı olduğunu söyleyen oyuncu, “Arkadaşlarım bana ‘Müjdat’ der. Bu isim bana o kadar yapıştı ki birbirini tanımayan farklı arkadaş gruplarım bile bu şekilde sesleniyor. Sebebini gerçekten bilmiyorum. Kaşımdan mı, gözümden mi, ses tonumdan mı bilinmez ama arkadaşlarım arasında Müjdat derler” itirafında bulundu.

Mutfakla ilişkisinden bahseden Uzman, “Normalde yemek yemeyi, yapmaya tercih ederim. Çoğu insan gibi ben de pandemiyle beraber mutfağa daha sık girmeye başladım. Mükemmel kahvaltı hazırlarım, özellikle yumurtalarım çok meşhurdur. Omleti pizza gibi yaparım, menemenin içine ne varsa doldururum. Zaten kahvaltı insanıyım. Akşam yemeğinde bile iki yumurta kırıp, ekmek banarak yiyebilirim. Yumurta haricinde kek ve sulu ev yemeklerinde de iyiyim ama pasta börek yapamıyorum” şeklinde konuştu.

Son dönemde hayatında neler olduğundan bahseden Uzman, “Pandemi sebebiyle uzun bir süre setlere ara vermiştim ancak ‘Evlilik Hakkında Her Şey’ isimli dizideki konuk oyunculuğum ile yeniden ekranlara döndüm. Bu set ortamı benim için de bir hatırlatma oldu diyebilirim. Uzak kalınca özlediğimi fark ettim. Şu an bir proje yok. Bunun dışında 10 aydır Oğuzhan ile ilişkimiz çok tatlı ilerliyor. Bu sebeple de bir süredir ortalarda yoktum. Seyahat etmeyi çok sevdiğimden dolayı kendisiyle beraber şehir dışında konserlere gidiyorum” açıklamasını yaptı.

En büyük fobisi sorulan oyuncu, “Korkularımın üzerine mutlaka giderim. Bir şey yapma fikrim gelirse onu yapmazsan çatlarım. Şu an en büyük hayalim bungee jumping yapmak. Hatta geçen yaz Hayko Cepkin bunu teklif etti. O günden beri aklımda. Bir hedef koyup onu başarabilmek, kendi sınırlarını zorlamak çok önemli. İnsan yaş aldıkça yeni bir şeyler yapmak, sınırlı konfor alanından çıkmak istiyor” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.